- Düzenlendi
Kızlar bu nasıl oluyor arkadaşım yırtıldı dedi arada biz de kullanırdık hiç yırtılmadı neden yırtınıyor anlamadım bi de burda görmüştüm patlatmış demişti biri. Yani üretim hatası gibi bi şey mi bu?
Kızlar bu nasıl oluyor arkadaşım yırtıldı dedi arada biz de kullanırdık hiç yırtılmadı neden yırtınıyor anlamadım bi de burda görmüştüm patlatmış demişti biri. Yani üretim hatası gibi bi şey mi bu?
Kirmizilamba kullanımindan ötürü yırtılma olmuştur belkide , yada takmasinda sıkıntı vardır bilemedim 🥳
yüksek basınçla tazzikli bir sperm atışı olmuş galiba :D :D, muhtemelen üretim hatasıdır veya takarken tırnakla vs kesmiş delmiş olabilir yoksa zor diye biliyorum.
Evlendikte sonra 8 ay ve planli gebelik sonrasi+2 yil prezervatifle korunduk asla oyle birşey basimiza gelmedi
Kirmizilamba bizde 2 senedir prezervatifle korunuyoruz, çok şükür hic yırtılma gibi patlama gibi bi durum başımıza gelmedi. Her marka przrvtifi de kullandik hic bi sorun yaşamadik. Sadece bi defa eşim takarken kendisi yırtmıştı o kadar. Bence üretim hatasindan cok kullanan kişiden kaynaklı oluyor böyle durumlar 😁
fatimaaaa tırnak mantıklı ever şimdi oturdu kafamda 👌🏻🙃
Limonlupopkek ben de duyunc şaşırıyorum merak ettim dedim bi sorayım 🤭
Kirmizilamba neredeyse 3 3.5 senedir kullanırız ok ve durex kullandık hep çok şükür ne patlak çatlak oldu ne yırtılma 😀 ama sanırım spiral + geri çekilme yöntemine geçiş yapacağım prez. Para dayanmıyor fiyatlarda arttı 😀😀
Kirmizilamba bi ara durex kullandık. Haftada 1 yırtılıyodu 😄 heri ok’e dönmüştük onda hiç problem yaşamadık
Sevim_kos bir saat önce katılıp ilk bu posta yorum yapmak ilginç odak noktanız galiba 😂😂😂
TombulHatun
https://ty.gl/4rcwsjpkb3 tombulcum biz bunu kullanıyoruz diğer markalar gibi iş görüyor hiç sorun yaşamadık ve gayette hesapliya geliyor
Sevim_kos nasıl yırtılıyor peki neresi yırtılıyor mesela merak ediyorm
TombulHatun haklısın valla 😆 ama ben nedense spiralden korkuyorum 🤭
Kirmizilamba bende çünkü onu takarsam eşim ona güvenip ek koruma yapmayacak muhtemelen 😀😀
Kirmizilamba penise küçük gelmiş olabilir 🙊
Kirmizilamba her turlu markayi denedik narket markalari da dahil oyle bir sorun yasamadik
Kirmizilamba bi kez ilişki esnasında yırtıldı nasıl oldu anlamadım ama bildiğin baştan sona yırtıldı Allahtan sadece ona güvenmiyoruz ekstra da korunuyoruz bi kez de tam girerken patladı ve durex kullanıyoruz yani kalitesiz de değil ama bilmiyorum olabiliyor çok güvenmemek lazım ki 2. çocuğuma o şekilde hamile kaldım
Polyanne başka ne şekilde kotunuyorsunuz acaba ben spiral ya da hap kullanmak istemiyorumda
shine evet bu da olabilir zaten tam kapanmıyor bazıları sonuna kadar
Dokuz senedir kondomla korunuyoruz arada kazalar da yaşadık ama bir kere bile gebelik oluşmadı.
Korunmadığımız ve bebek istediğimiz aylarda bile olmadı hatta 🤣
bana kalırsa hamile kalmak o kadar kolay bir şey değil korunurken hamile kalanlara şapka çıkarıyorum