Sevim_kos bir saat önce katılıp ilk bu posta yorum yapmak ilginç odak noktanız galiba 😂😂😂
Prezervatif yırtılması?
TombulHatun
https://ty.gl/4rcwsjpkb3 tombulcum biz bunu kullanıyoruz diğer markalar gibi iş görüyor hiç sorun yaşamadık ve gayette hesapliya geliyor
- Düzenlendi
Sevim_kos nasıl yırtılıyor peki neresi yırtılıyor mesela merak ediyorm
TombulHatun haklısın valla 😆 ama ben nedense spiralden korkuyorum 🤭
Kirmizilamba bende çünkü onu takarsam eşim ona güvenip ek koruma yapmayacak muhtemelen 😀😀
Kirmizilamba penise küçük gelmiş olabilir 🙊
Kirmizilamba her turlu markayi denedik narket markalari da dahil oyle bir sorun yasamadik
Kirmizilamba bi kez ilişki esnasında yırtıldı nasıl oldu anlamadım ama bildiğin baştan sona yırtıldı Allahtan sadece ona güvenmiyoruz ekstra da korunuyoruz bi kez de tam girerken patladı ve durex kullanıyoruz yani kalitesiz de değil ama bilmiyorum olabiliyor çok güvenmemek lazım ki 2. çocuğuma o şekilde hamile kaldım
Polyanne başka ne şekilde kotunuyorsunuz acaba ben spiral ya da hap kullanmak istemiyorumda
shine evet bu da olabilir zaten tam kapanmıyor bazıları sonuna kadar
Dokuz senedir kondomla korunuyoruz arada kazalar da yaşadık ama bir kere bile gebelik oluşmadı.
Korunmadığımız ve bebek istediğimiz aylarda bile olmadı hatta 🤣
bana kalırsa hamile kalmak o kadar kolay bir şey değil korunurken hamile kalanlara şapka çıkarıyorum
aykirikadin ay büyük konuşma 🤣 annem komşusuna demişki kadın 5 aylıkken gebe kaldığını öğrenince insan karşındakini bilmez mi demiş kardeşimi 5 aylıkken öğrenmiş 🤣 şok geçirdi. Adet düzensizliği vardı hatta 2 yol adet olmamıştı annem ve bende çok bulantı çekmiş 9 ay kardeşimde böyle olmuş dedim az kalsın doğumda öğrenecekmişsin, ben de kızımı 2 aylıkken öğrenmiştim 🤭🤣🤣 iş yüzünden kafam çok doluydu bir de korunuyorduk hiç şüphem yoktu. Ama demek istediğini anladım küçük bi ihtimal oluyor korunun yinede sanırım anlamadım.
Kirmizilamba biz şu an hem spiral hem prezervatif kullanıyoruz ayrıca geri çekilme de yapıyo eşim yani daha da kalırsam yapacak bir şey yok diyorum