Kızlar 2 aylık bebeğim var eşimle 40mın çıkmasını 4 gözle beklemiştik kanamam vardı neyse 40 çıkmasından beri aşırı arzuluyoruz birbirimizi eve gelince kucağına atlıyorum resmen her gün birlikte oluyoruz önceden böyle değildi doğumdan sonra böyle olan var mı 😍

Mrv01 gebelik süreci kısıtlamayla geçiyor zaten hareketlerin vs 40 günde özlemek için baya yeterli bi zaman zaten olmazsa anormal olmazmıydı yani normal değilmi mantıken

Eskobar Gebelikte hiç kısıtlama yoktu doğuma son 5 gün bıraktık ayrı kaldığımız zamanlarda oluyordu eşim göreve gittiğinde falan bu kadar arzulu hissetmiyordum kendimi güncellendim sanki😉

Mrv01 bu ben ama bebikim izin vermiyorrr her güne valla adam neye uğradığını şaşırıyor ama vakit yok bacim bebe gazliiii bebe uykusuzzz😬😬😬

Mrv01 Ahahah benim kocam korkuyor yaa yanasmaya sezaryen oldum ben acicak diye korkuyor ama ben cok fenayim libido ucus modunda😅😅

Mrv01 ne doğumdan önce ne de sonra istek var üç saniye bile sürmeyen bi ilişki için yarım saat her defasında duş la abdestle uğraşıyorum 😏😏 ne sprey ne de başka bişey işe yaramıyo daha bi kere bile orgazm olamadım hatta nefret ediyorum 🤦🏻‍♀️

Eskobar neden zorluk çekeyim düşük riskim yoktu doktor kısıtlamadı herhangi bir sorun olmadı çok şükür normal doğuma bile doktor ilişkiyi önerirken ben neden kısıtlayim ki kendimi düşük riskim yada problemim yoktu sonuçta

Diloland psikolojik olabilir sizin ki malesef üzücü 🥺

Birmutlulukkutusu aynen bende sezeryan istiyordum korkuyordum bir an normal doğum yaparım diye çok şükür olmadı 😂

Mrv01 evet allahtan bebegmn uykusu duzene bindi tabi eskisi gbi her an her dakika olmuyor bebekten sorna gerckten akşamı bekliyorsun cunku gunduz uykusuna belli olmuyor

Mrv01 benim de hiçbir sorunum yoktu doktor da yasaklamadi ama yedi aylıkken yaptığımız da ertesi gün kanamam olmuştu baya korkmustuk bu işleti doktor bilemiyor yani

Monimom benim de kanamam olsa bende bırakırdım ama hiç olmadı

eserekli_kiz1 yapılmıyor değil ama tabiki zorluğu oluyor normal zamanda gibi yapılmıyor