Kızlar henüz 5 aylık evliyim bebek istiyoruz ama bir türlü olmuyor 5 aydır deniyoruz herhangi bir hastalığım Yok eşimin de benim de ama bir türlü olmuyor önerebileceğiniz birşeyler var mı? 😔

Sevvalsaglamm
    Zaman 🙈
    Ben de senin durumundayım, hatta daha fazla denedik. Ama 5 ay çok bir süre değil, eğer bunun stresine girersen de bence süreyi uzatırsın

Sevvalsaglamm adet oldugun gunden hesapla ve her 7-9-11-13-15-17-19 günlerde iliskiye girin ayaqklarinin altina yastik koyup 1saat ayaga kalkmayin ve hemende dus almayin ben boyle yaparak ilk ay hamile kaldim darisi basiniza inşəAllah❤️

Kızlar bende 2 senelik evliyim yeni bebek istiyoruz ama 2 aydın tutmadı bklım inşallah bu ay 🙏🏻

Sevvalsaglamm tatlım ben bi düşük yaptım sonra bir sene bekledim olmadı bi ara soğan suyu denedim o ay hamile kaldım tabi yumurtlama dönemlerini hep hesapladım şimdi 5 aylık tombili bi kızım var 😊

Seroo maşallah canım Allah bağışlasın kuşumuzuu 🕊bende deneyim bi dua edin bana da canım ❤️

diana yarıyormuş canım arkadaş o yöntem ile hamile kalmış deneyelim bi

Seroo Allah bagğışlasın.
            Soğana benim de inanacak kadar oldu çevremde soğan ile hamile kalan