Sevvalsaglamm Kızlar henüz 5 aylık evliyim bebek istiyoruz ama bir türlü olmuyor 5 aydır deniyoruz herhangi bir hastalığım Yok eşimin de benim de ama bir türlü olmuyor önerebileceğiniz birşeyler var mı? 😔
gizemsez Sevvalsaglamm Zaman 🙈 Ben de senin durumundayım, hatta daha fazla denedik. Ama 5 ay çok bir süre değil, eğer bunun stresine girersen de bence süreyi uzatırsın
Rasev Sevvalsaglamm adet oldugun gunden hesapla ve her 7-9-11-13-15-17-19 günlerde iliskiye girin ayaqklarinin altina yastik koyup 1saat ayaga kalkmayin ve hemende dus almayin ben boyle yaparak ilk ay hamile kaldim darisi basiniza inşəAllah❤️
Sedaaydn Kızlar bende 2 senelik evliyim yeni bebek istiyoruz ama 2 aydın tutmadı bklım inşallah bu ay 🙏🏻
Seroo Sevvalsaglamm tatlım ben bi düşük yaptım sonra bir sene bekledim olmadı bi ara soğan suyu denedim o ay hamile kaldım tabi yumurtlama dönemlerini hep hesapladım şimdi 5 aylık tombili bi kızım var 😊
diana Seroo merhaba soan suyu banada onermiwdiler hamilelik icin sogan siyi 1litre birde kuru incir suyu o gercekden iwe yariyomu
Sevvalsaglamm Seroo maşallah canım Allah bağışlasın kuşumuzuu 🕊bende deneyim bi dua edin bana da canım ❤️
sevincala Seroo Allah bagğışlasın. Soğana benim de inanacak kadar oldu çevremde soğan ile hamile kalan
Seroo diana canım bende işe yaradı soğan suyu rahimi temizliyor ve düzene sokuyormuş bu yüzden hamileliği kolaylaştırıyormuş denemeden zarar gelmez 😊