Eskobar evet borclari bitirip askerligi bitirip bi an önce evlenmek derdi bana öyle diyor. bana diyoki sen olmasan borc falan umrumda olmaz ama derdim bi an önce temizleyip birlikte yuva kurmak diyor. Bugun kac defa whatsapta sey sordum iste bence ayrilalim cunku ilerde allah korusun örnek babana birsey olursa sende benle yurtdisina tasinmis olursan bi anda bana ben turkiyeye tasinacam dersen ben bosanirim zaten dedim yok dedi ablam yengem var dedi e ailenin tek oglusun dedim olsun onlar bakar dedi bu arada yengeside rahmetli abisinden dolayi maas aliyor dul maasimi nedir bilmiyorum ve ablasida calisiyor ama dedigim gibi yengesinn uc tane kiz ufak cocuk var ablasininda 1 tane ufak oglu var . Yani o kizlar buyuyunce masraflari artacak dertleri artacak sen herkesi bi köseye koyup benle yurtdisina mi tasincan dedim nereye olursa gelirim ailemde diyor zaten git yuvani kur oglum diye diyor bana.
Sence baska ne turlu teyit edebilirim bu olayi yani acaba borclar gercekten cok zor silinecek birsey ve bana agzima kemik mi atiyor silcem basarcam diye diyede dusunmuyo diilim ama nasil anlayabilirim senede 5 gun yuzyuze göruserektw taniyamazsib ki bi insani