Muska
Yasak_elma Estağfirullah ya, ☺benzer bir duruma şahit olmuştum. Arapça biliyorum, büyü bozmak için hoca yanımda bir çok soru sorarak kağıda sadece harfler ve kelimeleri belirgin olmayacak şekilde yazıp tekbir basmıştı. Kağıdı da evde bırakmadı yakmayıp yanına aldı. Aynı bu şekilde yazıp üstlerini de karalar gibi çizmişti.
- Düzenlendi
SD21 Sadece sağ başta besmele yazıyor diye dua demiştir. Geri kalan kısımda anlaşılır manalı bir kelime yok. Sonda da 9 tane arapça he harfi var.
zarifhanim Tekbir basmak ne oluyor?
zarifhanim ya doğrudur bunu ablamın evinde bulduk eşiyle birden bire sıkıntıları oldu şu an boşanıyorlar acaba büyü mü dedik
Yasak_elma Diyelim sana büyü yapıldığı tespit ediliyor, işte bir yıl önce yapılmış diyerek hoca o zamandan itibaren yaşadığın belirtilerini soruyor. İşte baş ağrın oluyor mu, rüyanda yüksekten düşüyor musun, sürüngen hayvanlar görüyor musun, karnın ağrıyor mu, kadınsal bir hastalığın var mı,evde takip ediliyor musun varlıkların seni izlediğini hissediyor musun gibi farklı farklı sorular. Senin cevabına göre kağıda şu resimdeki kağıdın sonundaki harfler gibi harf yada arapça rakam yazıyor. Sonra parmağını kağıdın üzerine koyup tekbir getirerek içinden dua okuyor. Şu yöntem büyü yapılırken de oluyor mu bilmiyorum Allah da göstermesin, ben bozulurken şahit oldum.
SD21 Büyünün koyulacağı yerler bellidir, kapı eşiğine duvarlara bakın sirkeli suyla silin. Yastık yorgan yatak altı gibi yerleri temizleyin, evinizde Bakara sûresi okuyun yada youtubedan açın okunsun. Yıkanırken de sirkeli su ile yıkanabilirsiniz. En önemlisi kendisinde büyüden şüphelenen namaza başlasın. Habis ruhların şeytanların namaz kılanla işi olmaz. Şayet bir şey musallat edildiyse de namazla Allahın izniyle kişiye sirayet etmez. Bir hocaya da gitseniz söyleyeceği ilk şey namazlarınızı ibadetinizi aksatmamanız olacak. Çünkü yapılan kişi ibadetten de soğur. Bana büyü yapıldı diyip psikoloji bozmak yerine o habis ile manen mücadele etmek gerekir. Umarım ablanızın sorunlarının büyüyle bir ilgisi yoktur.
zarifhanim bu soruların hepsine benden evet hepsi var bende yaa
alinaannee ya şimdi psikolojik de olabilir. Mesela rüyada hepimiz yüksekten düşüyoruzdur. Yada başımız illaki ağrıyor. Başlı başına büyü belirtisidir diyemeyiz. Ben sadece örnek verdim. Çok da tasvip etmemekle beraber eğer korkularınızdan rahatsız oluyorsanız bir hocaya gidebilirsiniz. Zaten havas ilmine mensup olan kişi direk size baktığı an yada evinize girdiği an onu hisseder. Manevi bir hastalığınız olduğunu niteleyerek söyler.
zarifhanim bize hoca söylemek istemedi tam tersi hicbişey yok deyip evden yolladı herşeyi aileme anlatmıştı okunmuş su vs verdi onları içtik acaba hocadan hocaya degisiyor mu
zarifhanim Aslında hepsi degilde cogunluğu bende var acaba bendedemi bişeyler var??Bu sorunların yanına ek birde bende agrasiflikte var ani sinirleniyorum, hayattan bezmişlik var birde bunlarda büyü belirtisine girermiki?
Ozge49595 Hocalar açıkca konuşmaz hiç bir şeyi zaten. Ve şu kişi diye isim de vermez. Yani korkacağınızı düşünerek de öyle yapmış olabilir yada ailenizle konuşmak istemiştir belki de sizin için ne yapmaları gerekiyorsa onu anlatmak içindir. Ve tabiki hepsi için netice aynı olsa da yöntemleri farklıdır.
Yasak_elma Bence bu büyü psikolojisine girmek çok kötü bir şey. Düşündükçe de içinden çıkılmaz. Ben büyücü değilim ki bilemem 🤭 zarifhanim şu yorumda da yazmıştım hani onun üzerinde düşünme derim, büyü belirtisi değildir ya insanlık hali bence herkeste oluyor.
zarifhanim Doğru söylüyorsun canım sanki herkesmi büyülü ozman dünyda kimsenin yatakcak yeri yok baksana çevremizde ne çok büyü yapan varmış meğer😂
zarifhanim tesekür ederim🥰
Yasak_elma Aynen öyle ya her başı ağrıyan büyülü olsaydı bir tek firavun temiz çıkardı 😄 sen iyi yönden düşün. Kötü hislerin varsa ibadete maneviyata yönelmenin gerçekten eve pozitif enerji verdiğine, evin havasını temizlediğine inanıyorum. Birde dikkat etmek de önemli hani bu kötü enerjilerden yada molekülü değişen sudan negatif etki almamak için su şişelerinin yemeklerin ağzı kapalı olmalı. Lavabo banyo kapıları, klozetin kapağı kapalı olmalı. Her sabah camlarınızı açar evinizi güzelce havalandırıp güneş girmesini sağlarsanız evin havası pozitifleşir. Kırık eşyalar, fazla parıltılı eşyalar, gereğinden çok eşyalar insanın enerjisini çekip alan şeylerdir. Bulundurmamaya özen gösterilmesi lazım. Velhasıl sadece dini açıdan değil de sağlık için, moral için insana iyi gelen şeylerle de kötü enerjilerden muhafaza olabilir ruhumuz ☺
zarifhanim bu yorum üzerine bir konu hakkında sana danışmak istiyorum☺️ Bir kaç hafta önce rüyamda siyah bir yılan gördüm. Bir Başak tarlasının ortasında bankta bir yanımda annem bir yanımda eşimle oturuyoruz. Sol tarafıma baktığımda başaklar arasında yılanı gördüm ve bir şey demeden annem ve eşimin bacaklarını tuttum hep birlikte ayaklarımızı kaldırdık altımızdan yılan hızla geçti ve uzaktan ayağa kalkıp bize baktı gerisini hatırlayamadım uyanır uyanmaz unuttum bir şeyler daha olmuştu. İşin garip yanı aynı gece eşim de siyah yılan görmüş bizle uğraşıyormuş pek hatırlayamadı. Ben rüyamdan hiç bahsetmemiştim eşim anlattı böyle böyle bir rüya gördüm diye bende gördüm diyip anlatınca biraz tuhaf geldi bu durum.