Sevdalugunhicsarmadi Arkadan dersem asıl yanlış anlaşılırdı.. Ayrıca iğrenç bi tabir değil en azından türkçe ve herkesin anlayabileceği bi tabir. Sen eşinle ilişkiye girerken emin ol sana doggy demeyecek domal diyecek bunuda unutma. Aynı tepkiyi o zamanda vermeni dilerim :)))
İlişki sonrası karın ağrısı :(
deleted_13428 bi rağmine nolur nolmaz baktır istersen bende de oluyordu aynı durum bir kaç şikayetim vardı baktırdım sağ yumurtalığımda kist çıktı
Sevdalugunhicsarmadi Siz mutsuz bir insan mısınız ? Dikkati mi çekiyor yorumlarınız çok negatif . Öyle soruya böyle cevap ne demek ? Sağlık probleminden bahsetmiş ,aklına o an doggy demek gelmemişte domalmak demiş. Hayır sanki bir ahlaksızlık yapmış gibi büyütmeler falan ?
Dolunayy mutsuz mu değil mi bilmem ama cinsellik ve +18 postlarında saracak yer arıyor 🙄
rafadanyumurta Çok tuhaf gerçekten verdiği tepkiler aşırı abartı.
Sevdalugunhicsarmadi Ya bide daha önce başka bir soruya yanıt vermişsin ve “GÖTTEN VERMİŞ” tabirini kullanmışsın cümlende. Mesela sende ters ilişkiye girmiş ya da arkadan vermiş diyebilirdin NE KADAR KABA VE İĞRENÇ Bİ TABİR 😉
rafadanyumurta ben de tek benim dikkatimi çekti sanmıştım😬
deleted_13428 bu ağrı nasıl oluyor biraz tarif eder misiniz bende de çok oluyor artık bi doktora görünmenin zamanı geldi🙁
deleted_13428 benim karın ve yumurtalıklarımda ilişki anında aşırı derecede ağrıyor ama ilişki bitince ağrıda bitiyor doktora gittim pozisyondan dolayı olabilir dedi 🤷♀️
Fazla ne alaka seviyeyle hanımefendi kadın domalinca oluo demiş bende çözüm yolu sundum işte hem seviyeyi siz mi belirliowunuz acaba
Fazla 10 saat önce bana yorum yapmak için mi katildin acaba sen kadının sorduğu şeyi anlarsan nasıl cevap verdiğini gorursun
deleted_13428 göt insan vücudunda bi Organ domalmakla göt ne alaka
deleted_13428 kocamin bana demesiyle senin burda bu şekilde konuşman aynı seymi ya madem senin dediğin normal kadın senin dediğini deyince neden seviyesiz yorum oluyor
Sevdalugunhicsarmadi göt organ ama bu şekilde denmez argo bi kelime 😅doktora gidince mesela kalçada ağrın varsa götüm ağrıyor denmez kalça yada popo denir
sosyolog1kadin zekasız yaa ne anlatsanda anlamaz yorma kendini
Smksc hayır yani kendi dediğine bakmadan ne diye başkasını yargılarsın
Smksc haddini bil sensin zekasiz hadsiz edepsiz
sosyolog1kadin domalmak argo bir kelime deil yani demek istediğim kadın domalinca ağrım oluyor diyor biri de domalma o zman demiş bu yoruma seviyesiz yorum olarak yorum yapılmış hangi kafayı yasiyonuz
sosyolog1kadin aynı şey deil çünkü
deleted_13428 arada bendede oluyor o agrı ilişkiden hiçbirşey anlamıyorum bildğin aglıyorum acıdan