Sevdalugunhicsarmadi Ya bide daha önce başka bir soruya yanıt vermişsin ve “GÖTTEN VERMİŞ” tabirini kullanmışsın cümlende. Mesela sende ters ilişkiye girmiş ya da arkadan vermiş diyebilirdin NE KADAR KABA VE İĞRENÇ Bİ TABİR 😉
İlişki sonrası karın ağrısı :(
rafadanyumurta ben de tek benim dikkatimi çekti sanmıştım😬
deleted_13428 bu ağrı nasıl oluyor biraz tarif eder misiniz bende de çok oluyor artık bi doktora görünmenin zamanı geldi🙁
deleted_13428 benim karın ve yumurtalıklarımda ilişki anında aşırı derecede ağrıyor ama ilişki bitince ağrıda bitiyor doktora gittim pozisyondan dolayı olabilir dedi 🤷♀️
Fazla ne alaka seviyeyle hanımefendi kadın domalinca oluo demiş bende çözüm yolu sundum işte hem seviyeyi siz mi belirliowunuz acaba
Fazla 10 saat önce bana yorum yapmak için mi katildin acaba sen kadının sorduğu şeyi anlarsan nasıl cevap verdiğini gorursun
deleted_13428 göt insan vücudunda bi Organ domalmakla göt ne alaka
deleted_13428 kocamin bana demesiyle senin burda bu şekilde konuşman aynı seymi ya madem senin dediğin normal kadın senin dediğini deyince neden seviyesiz yorum oluyor
Sevdalugunhicsarmadi göt organ ama bu şekilde denmez argo bi kelime 😅doktora gidince mesela kalçada ağrın varsa götüm ağrıyor denmez kalça yada popo denir
sosyolog1kadin zekasız yaa ne anlatsanda anlamaz yorma kendini
Smksc hayır yani kendi dediğine bakmadan ne diye başkasını yargılarsın
Smksc haddini bil sensin zekasiz hadsiz edepsiz
sosyolog1kadin domalmak argo bir kelime deil yani demek istediğim kadın domalinca ağrım oluyor diyor biri de domalma o zman demiş bu yoruma seviyesiz yorum olarak yorum yapılmış hangi kafayı yasiyonuz
sosyolog1kadin aynı şey deil çünkü
deleted_13428 arada bendede oluyor o agrı ilişkiden hiçbirşey anlamıyorum bildğin aglıyorum acıdan
Sevdalugunhicsarmadi Domalma o zaman derken o pozisyon ile yapma demiş,ben o yorumada katılmıyorum çünkü bir sağlık problemi var ki ağrı giriyor nedenini araştırıyor post sahibi. . Sende domalmanın ayıp bir şey olduğundan ,öyle bir şey söylenemeyeceğinden ,argoluğundan falan bahsediyorsun.
Bendede oluyor agri o pozisyinda olunca bende Enfeksiyon var malesef boyle koku oluyor balik kokusu gibi malesef tedaviye baslayamadim misyoner pozisyon yapiyoruz bi kadin dogum dr gidin bir hastalik olabilir
Sevdalugunhicsarmadi ya kusura bakma ben başlığı açana yazdın sandım yada karıştırdım diğerine diyorsan tabiki haklısın. Diğerleri de yanlış anladı büyük ihtimalle. Hakkını helal et ❤️
fistikli_gaymakli_baklava Tek amacım yorumunuzun yaydığı enerjiyi size yansıtmaktı. Soran kişiyi bu şekilde aşağıladığınızı hissettim. Yani şey gibi, yatarken sağ bacağım uyuşuyor, diyen birine; yatma o zaman, demek gibi.. Soruyu soran arkadaş ciddi bir probleminden bahsetmiş. Böyle bir cevap eminim ona da sizin hissettiğiniz gibi hissettirmiştir.
Fazla nasıl hissettigini post sahibi yazabilirdi yqzmadigina göre demekki bişi hissetmemis k ndi kendinize kurup gelip burda catiosunuz hem ben size mi yorum yaptım kimseyi de asagilamadim ayrıca evet sağ bacağım uyusuor diyene sağ tarafa yatma derim o zaman kadın domalinca acio dio e domqlmqsin demişim hem size ne oluo ki