Biraz uzun olacak her detayı yazmak istedim kusura bakmayın,okuyanlara şimdiden teşekkürler.
Eşim 7 ay önce alkol tedavisi gördü artık kullanmıyor,ilaç tedavisi devam ediyor 1 seneyi tamamlayacak.Kullandığı ilaçlar arasında antidepresanda var.Doktor bu ilacı kullandığı süre boyunca cinsel isteksizlik gibi yan etkisi olduğunu söylemişti.Eskiye göre azalma fark etmiştik ama yinede haftada bir oluyordu. Son 1,5 aydır hiç bir şey olmadı. Cumartesi sabah ben bunu dile getirdim.Eşime dedim sen herşeyi ilaca bağlıyosunda 1,5 aydır bir insanın hiç mi canı istemez,sen kendi başınamı hallediyosun benimi istemiyosunda ilaca bahane buluyosun,ben araştırdım bilimsel olarak bile 1,5 aydır bir şey olmadan durulması imkansız 2 haftada bir illaki olması gerekir yazıyor dedim.Eşimde he ben seni aldatıyorum gidip bi haltlar karıştırıyorum öylemi dedi,ben onu düşünerek demedim belki banyoda yapıyosun artık beni belki istemiyosun demek istedim,dedim.O araşırmayı yapanlar sağlıklı insanlar üzerinde yapmış ben şuan sağlıklımıyım bir günde ben kaç tane ilaç içiyorum o antidepresanların dozunu sen bilmiyomusun ben alkolü bırakmak için çaba gösteriyorum okadar ilaçla vucudumu mafediyorum halimi görmüyomusun dedi.Neyse o gün tripli falan konu kapandı.Pazar sabah bişey yokmuş gibi uyandık,nereleri gezelim plan yaptık gezerkende hiç bir sorun yok normale dönmüştük.Eve geleceğimize yakın yol üstlerinde plajlar vardı.Geçerken dolaşarak gidelim yerlerini görelim dedi,bende senin plajda işin olmuyoki sen deniz güneş sevmezsin neden yerlerini öğrenicenki dedim,eşim cevap vermedi.Neyse içeriye girmeden ilk plajın yerini gördü,ikinciye giderken yine sordum bi erkek arkadaş grubu vardı onun ismini verdim birliktemi gidiceksiniz ne bu plaj hevesi birden bire dedim,yine beni duymazdan geldi,ben bu defa sinirlendim,benim soruma neden cevap vermiyosun ikidir soruyorum duymazdan geliyorsun dedim.Bu defa sinirlendi demekki saçma soru diye cevap vermek istemedim kimle gelicem kalkıpta karıyla kızlamı gelicem sorarak bunumu ima ediyosun dedi.Bende neden hemen olayı kadına bağladın aklıma bile gelmedi öyle bişey olsa okadar salak değilsin getirip plaj keyfimi yaptırıcan dedim.Başladı bağırmaya sen bana güvenemiyosun dün sabahta başkalarınla yatıp kalktığımı ima ettin şimdide bu plaja kimle gelicen sorusu dedi.Bende dedim kadın düşünerek sormadım ama emin ol artık hiç bir şey düşünmüyorum sen rahat ol dedim,bu defa eşimde sen hiç bir şey düşünmüyorsan, bende bi düşünmücem sabrım taşıyo bu güvensizlikle bu iş yürümez sana söyleyim sana ilaç kullanıyoruz dozu yüksek bintane bana yan etkisi var ayakta zor duruyorum halim bile yok diyorum dedi ama sen bişey yapmıyosun başkasinla yapıyosuna kadar düsunüyosun dedi,bende dedim bisey yapıp yapmamak umrumda değil kalkıpta beni keriz yerine sakın ola koyma diye üstüne geliyorum dedim.
Yani durum bu.Bugune kadar bana sesini yükseltmeyen adam araba içinde avaz avaz bağırdı,çekti arabayı kenara bu sinirle bide kaza yaptıracak geç şimdi eşşek gibi sen kullanacaksın dedi,bu defa ben dahada sinirlendim konuşmana dikkat et dedim,sinirlenince bende hızlı gitmeye başladım ne çukur gözüm gördü ne kasis hızlıca geçip gittim.Eve gelincede eşim konuşmaya çalıştı hiç konuşmadım erkenden yatıyorum dedim. En gücüme giden bu iş yürümez lafını okadar rahat basit söylemesi oldu.Benim şuan çok kafam karısık ayrılmayı düsünüyorum bana ufacık şeyde böyle laf söyleyebilen birinle ne derece bir ömür gecerdiki.Artık her şeyden vazgeçtim iyiki de çocuğum yokmuş ki sadece buna şuan şükrediyorum yoksa olan ona olurdu anne ayrı bana ayrı ortada. Bu ayrılık konusunda sizce haklımıyım yoksa bilmiyorum dusunceleriniz neler