Cappuccino Haksızsın canım hemde çok.Kendin diyosun alkol tedavisi görüyor diye,bağımlılıktan vazgeçmek kolay bişey değil. Her ne kadar ilaçlar alkol isteğini aza indirsede biyerde aklına gelip içmek istiyordur ve adam açıkca kendini tutmaya çalışıyordur buda kolay değil.Gerek yoksunluk için kullandığı ilaçların gerek antidepresanın kat ve kat yan etkileri okadar çokki isteksiz olması gayet doğal.Aydan aya vucut o ilacı aldıkca ilk baslar okadar etki etmez istekli olur günler gectikce ilac dozu vucutta toplanır isteksizlik artar hic canı istemez yani sen burdan konuyu oyle yerlere getirmissinki adamı resmen ustu kapalı suclamıssın.he belki o niyetle demedin ama icindende gecmistirki imalı sekilde sormussun.cok gereksiz seyleri sorun etmissin plajin yerini merak etmesinde ne var he illaki ogrenicem sorucam diyosanda bunu yargılar suclar gibi degilde keske daha guzel bi dille sorsaydin.kızmada ben olsam esinden daha fazla tepki verirdim,ben bisey yapmiyorsam aldatmiyorsam ve karsimdaki her firsatta bunu bana ima ediyorsa sinirim tepeme gelir guvenmiyosan olmaz boyle bende derdim.ayrica esinin ses yukseltmesi o lafı kullanması hos olmamış ama sinirlenincede bazen bardak doluyor bir anda agizdan cikabiliyor.simdi bence sakince kafanı topla esindende ozur dile destek olman gerekirken bos yere germe kimseyi