• Cinsellik
  • İlişki sonrası Yatakta sarı leke

Deleted_1 ya nerde tam olarak bende bilmiyorum ama bizim yatak aldığımız türk biyer var ordan almıştık yakmıyor hiç bizim yatağa biraz büyük diğer yatağa taktığımız bi tane vardı şu köşeleri lastikli onlar bi işe yaramıyor

Eskobar bizde yatağı Türk yerinden aldık ama o an onu almak hiç aklıma gelmedi 🤦‍♀️Şimdide istediğimi bulamıyorum işte tedoxtakilerde lastikli üstü pamuklu altı naylon

Deleted_1 onlara sor bilir onlar bize fermuarlı getircekler şimdi yatağı garantiye göndermiştik yeni yatak seçtik üstü kendiliğinden koruyucu sonra bunu tavsiye ettiler üzerine koruyucu verelim diye bekliyoruz nazlarına oynatıyorlar

Eskobar bende öyle istedim ama yoktu sipariş versek geç gelecekti sizin niye garantiye gitti kuzu

Deleted_1 bi sene bile kullanmadan yatak hemen tüylendi birazda çöktü benim herif ağır geldi heralde😂😂
          Kasasıda deriydi ufak ufak zedeleri varmış geldiğinde anca sonuçlandı bide rafın biri kırılmıştı raf geldi aparatıda allah kerim😂 bekliyoruz bakalım

Eskobar ohooo yatak olmaktan çıkmış desene bizimde öyle olmaz umarım😂😂

Deleted_1 ay iyki gitti çarşafıma koruyucuma dikkat ettiğim halde çok kirlenmişti ben şaşıyordum görende yılda bir duş alıyoz sanacaktı o kadar pisti şimdi çok rahat

Eskobar ahajja 😂bilen bilir yılda bir banyo yapmadığını
                bende çok dikkat ediyorum ama inşallah öyle olmaz

Deleted_1 Bonprix kataloğundan getirttim ben Almanya dan bak oraya istersen internetten güzel şeyler var.