Bsrkaya fazla kullanıyordum herseyı paylaşıyordum herkes ne yaptığımı bilirdi

Berra1 herkes herşeyi bilmek zorunda diyil diyorum haddini bilsin yeter….👌bende kullanmıyorum sosyal medya paylaşımda yapmıyorum. Gösteriş sadece başka bişey diyil.

Berra1 bırak çözmeye çalışma muhtemelen kuzenin daha ergen telefona para verdin paylaşım yap diyorsa mantık aramamak lazım söylediklerinde, ne kadar önemli şu paylaşım yapmak bırakmışsn ne güzel neden insanların söylediklerini umursuyorsn ki he bahane arıyorsan o başka

Berra1 kamerası daha iyi olan samsung buna güldü😂😂
Ay be alaka çekerim çekmem atarım atmam biraz küçük galiba

Berra1 e herseyi paylasiyormussunuz önceden, kuzeniniz söyleyince neden alındınız anlamadım? Bence kötü niyet yok boş bulunup söylemiştir.

Berra1 13 pro max kullanan ben tek kullandığım uygulama YouTube izlediğimde yaprak dökümü 😂 sosyal medyayı çılgınlar gibi kullanmak için elinden geleni yapıyorsun ve eminim ki iğrenç fotoğraf çekiyorsundur çünkü bu kadar aktif olanların geneli öyle onu da çekip atayım bunu da çekip atayım kafasıyla saçmalıyorsunuz

Berra1 bugün Starbucks a gittiğim de birini gördüm, kahvesiyle o kadar çok fotoğraf çekti ki kahvenin buzları eridi, şekilden şekile girdi. Ben dahil bir çok kişi bakıp güldü. Çok fazla anlam yüklüyoruz bu tarz şeylere. Salın gitsin Ali Veli içtiğimiz kahveyi görse nolcak görmese nolcak😂