Cicekliperde Başımızda böyle biri var diye paylaşım etkiledi beni herhalde 😄😄
Kuzenımın dedıği
Marbled olabilir 😂
Berra1 Hicbirsekilde sosyal medya kullanmayan ben ohh kafam cok rahat💆♀️çünkü biliyorumki orada görünen hicbişey gerçek değil🤷♀️
Anilla çok geri kalmışsın canım 😂
TombulHatun ayy varya şunu yapanlara sinir oluyorum bizim ailede de var nişanlandığı gün başlıyorlar paylaşmaya sözler fotoğraflar bilmem ne her gün ne buluyorsun paylaşacak çok saçma geliyor 4.5 yıl olacak 1 gün paylaşmadım eşimle kendimi sadece 1 2 defa aldığı hediyeyi teşekkür amaçlı paylaştım yeni evliyken bide şöyle laf sokmalı sözler video paylaşanlara aşırı tilt oluyorum 🙄
sosyolog1kadin ve bu bahsettiğim arkadaş eşinden siddet de gördü zamanında bolca şimdi o paylaşıyor biz palaşmıyoruz diye kocalarımız kötü oluyor elimde kalacak 😂 ben paylaşım yaparm sosyal medya da yeri gelir eşimle paylaşırım ama her boku her boku ne gerek var bu kadar sık sosyal medyada aşk yaşayan mıçmıç ilişkiler bana hiç samimi gelmiyor aslında çok mutsuzlar da etrafa farklı lanse etmek için sürekli biz çok mutluyuz havasına girme çabaları
TombulHatun ayy bana da aşırı saçma geliyo ha bire dediğin gibi mıç mıç dip dibe yanak yanağa göt göte paylaşıyorlarne gerek var böyle şeylere. Özel günlerde paylaşırsın arada ayda yılda bir yeter yani kime neyi ispatlamaya çalışıyorlar 😂
Allahım bana da dert vericeksen böyle zırtık dert ver keske en büyük sorunlar sadece bunlar olsa
Marbled kesinlikle öyle gerçekten
Kuzulkurt kullanırsın illkai ama bazılarımız abartıyor gerçekten
Polyannacilik evet ya bağımlı gibiler
Cicekliperde Bu ne ya 😂 kimisi de özeniyor işte bunlara .
Cicekliperde ne kocalar var vayy be maximus almış karısına koca yürekli eş
Dolunayy ahshdhhaj Twitter de geziyordum orada gördüm😂
TombulHatun şimdi de canım magnum çekti belki araba da çıkar 😂