Eskobar Cicekliperde ya ben şeyi merak ediyorum regl tarihi be yazıyorlar 😂😂 sıklık falan biliyorlarmı
Pink-pink2 Cicekliperde uygulamayı indirmişmidir bilmem ama google yazınca burdaki yazılar yorumlar hep çıkıyor hatta kids de bir cinsellik konusu tam hatırşamıyorum adını sosyal medyada alay konusu olmuştu
Esmeray1 Cicekliperde daha neler 😂 kız valla biz izmire ilk geldik yatak odalarımız yanyanaydı. Erkek yaşıyordu tek bekardı. Allahım eve kız atıyordu varya sesleri anlatamam sana. Kızım uyanıyordu uykudan o derece. Eşim sinirlendi artık buramıza gelmişti sus sus nereye kadar. Sonra eşim ev sahibini aradı meğersem bütün site şikayette bulunmuş. 2 güne çıkardılar evden
Cicekliperde Eskobar bence biliyorlar 😂 bazen erken oluyorum eşime reglim diyorum daha üç gün var diyor. Ergenler bile biliyor artık. Biz safmışız
Eskobar Cicekliperde ay gerçektenmi bizimkide biliyorduda biz her zaman bekliyorduk yani bebek istediğimiz için ondan diye düşünmüştüm😂😂
Deleted_1 Etipetito Allah razı olsun canım amin inşallah 🌺🥰🤲🏻Burda o kadar kişinin duasını aldım ki inanıyorum bir gün bende anne olacam
Etipetito Deleted_1 Olacaksin tabi canım benim olacaksın .Ve o haberi bizimle paylaşıp bizi de mutlu ediceksin ☺❤
Glcan_trr Deleted_1 Rabbim hayırlı saglıklı bebişler nasip etsin inşallah en kısa zamanda o güzel haberi verirsin bize güzel anne 🥰
Eskobar Deleted_1 geçen kikte normal çorap ama çok tatlı böyle paket içinde 2 € yazıyor anaa dedim sana 2€ verirsem ben ne yiyem ne içem dedim herşeyden duble alınca bi fena oluyor sen hamile olur olmaz ucuz ne buluyorsan al hele ufacıklar çok daha pahalı
Deleted_1 Eskobar alıyom alıyom hele dur kike uğrayayım 😂🤣 geçen aldıye hamilelik taytları gelmişti iki tanesi 2 € hemen aldım 😂
Eskobar Cicekliperde deniycem 😂😂 Perideye girince regl e 11 gün kaldı diyor uygulama benle dalga geçiyor regl mi olcan sen diye😂
Eskobar Deleted_1 ya ben onları arıyorum niye demiyon yahu yapılırmı çok acıdım şimdi ben gidip 10 € vercem hemde bi tanesine hangi beden aldın bide malı iyimiydi hoş iyi olsa nolcak giden gitti😂
Deleted_1 Eskobar yaaa ciddi misin ayy keşke bilseydim derdim zalandoda 25€ görünce baktım çok pahalı bunları alayım dedim malı çok güzel pamuklu likralı ben s aldım çünkü buranın s bana m gibi büyük 😂🤣
Eskobar Cicekliperde sus ya şu zamanın keyfini çıkaram az acılı günlere dönmek istemiyorum 30 yaşıma kadar menopoza sokaunlar beni😂
Cicekliperde Eskobar ya senin de mi ağrılı. Her ay sürünüyorum. Şimdi tatildeyiz ve ben olmak üzereyim çok mutsuzum
aykirikadin Doktor civanımı tebrik ederim ,demekki sert ilişkinin tadını çıkarıyorlar.. ,kavga etmektense sevişsinler ve mutlu olsunlar..