Rouge abartmayın bu kadar dediğim gibi bunu erkekler zaten yapıyor.Bi kadın yapınca bu kadar olay oluyor.Buda toplumumuzda kadına değer verilmemesinden kaynaklanıyor hep böyle yetiştirildik malesef.Size göre öyle bu benim tavsiyem ve düşüncem.Eşinden zevk almıyorsa başka ne yapsınki

guzelanne ilişkide başka erkeği düşünen kadına alkış tutarak kadına değer vermiş mi olacağız? Bu nasıl yerlerde bir bakış açısı ya. Ayrıca her erkek bunu yapmıyor emin olun, ilişkisini her türlü fiziksel ve ruhsal olarak sadece eşiyle yaşayan erkekler oldukça fazla. Size denk gelmemişse onu bilemem. Gidip insanlara saçma sapan akıl vermeyin. Başkasını düşüneceğine başkasıyla yatsın direkt ya belki esinde sorun vardır. Nasıl arsız bir güruh var Allahım feministlik ayağına her haltı normalleştiriyorsunuz.

guzelanne yaptığına bir şey demedim ki? Kocana kızgınsın , kocanla ilişkiye giriyorsun , başkasını düşünüyorsun. Aralarında bağ kurmak zor. Bana pek akla yatkın gelmedi. Kimse senin düşüncene giremez tabi. Bence doğru değil. O an nasıl kocamdan başkasını düşünebilirim ki? Eğer düşünüyorsam da aramızdaki sevgi bağı zayıflamış demektir.

rafadanyumurta siz yapmayın bunlar kötü şeyler evet.Ama erkeğin açıp aklının içinemi bakıyorsunuz hayret doğrusu 😀ne biliyorsunuz düşünmediğini

guzelanne aa ne saçma laflar. Kızgın küskün olduğunuzda da sevişmeyiverin bari. Başka birilerini düşünmek nedir? Aldatmaktan çok farklı değil gözümde.

Sept kendini niye orgazmdan mahrum bıraksın ki? Konuştuk da öyle dedi.

• Sept bunu yanıtladı.

Pinokyo Bu konuyu onunla konusup neyden hoşlanıyorsanız o şekilde davranmasını deneyebilirsiniz, ya da destek alabilirsiniz. Yani o sizin eşiniz sonucta ve bu sizin açınızdan da hoş bir durum değil karşı açıdan da

guzelanne E size de hayret o zaman siz aklının içine mi açıp bakıyorsunuz düşündüklerini söylerken ?