Selam kızlar eşim Diyarbakır’da ASker 6 martta gitti haziranda izne geldi 6 gün kullandı gitti eşim ne zaman gelicek sizce bana diyoki 5 Eylül diyo ama arkadaşı instada paylaşıyor az önce Şafak 9 yazmış arkadaşı da aynı onla birlikte gitti izin kullandı ama eşim ben eylülde gelcem diyo ceza da almadı hiç süpriz mi yapacak acaba
Eşim
Kdndmkdkd esinizin dedigi tarih dogru. Esim hakkaride askerlik yapmisti. Hic izin kullanmadi. 14 gun ondan erken birde 5,6 kişiye erken terhis vermisti 3 gunde oyle erken du topamda 17 gun erken gelmisti.
Limonlupopkek neden erken terhis vermişler canım ama. Bak bide şu var eşimle aynı gün askere giden arkadaşı orda yani aynı oda 1 hafta izin kullanmış instaya hikaye atmış dün Şafak 10 diye eşimle aynı gün terhis oluyor oda ceza da almadı ki eşim hiç aklım almadı ya🙄
Nietzsche o nedemek ki
Kdndmkdkd hicbir fikrim yok neden erken terhis oldugu hakkinda
Kdndmkdkd eşinin şu askerliği bı bitsede kurtulsan valla
Kdndmkdkd Kuzu sen geçenlerde telefonunu yakalamış gibi bişey söylemiştin o yüzden arkadasindan geç gelicek olabilir mi
Hoppalaa şaka yaptım almadım ceza dedi canım
Sokaklambasi gülüm dünde şaka yaptım yakalatım ama ceza almadım dedi manyakmıdır nedir bu adam
Kdndmkdkd sorsqydin böyle böyle gördüm neden farklı diye
Laklaklak dedim ben arkadaşın attıp duruyor instaya diye aynı gün gitmişler ASkere aynı izin kullandılar çocuk az önce yine atmış şaka 8 diye dedim geçen niye senin böyle onun öyle diye öyle ben geç gelcem diyo kesin süpriz yapcak gibi
- Düzenlendi
Kdndmkdkd saf mısın sen? Yada kocası naparsan yapsın affeden hatta görmezden gelen biri mi? Kaç yaşındasınız Allah aşkına 15 falan mı? Bu yaptıklarınızı ne başkası anlar ne yapr çocukça saçmalıklar. Eşiniz ceza yedim diye şaka yapıyor ama siz hariç herkesle konuşuyor şimdi de şaka yapıyor geç gelecem diyip annesine babasına abisine ablasına gider sonra size gelir şaka yaptımmm aşkımmmm der.
Kızlar bu arkadaş bizle eğleniyor sanrım 😂sinir hastası edecekler yahuu!