• Muhabbet
  • Instagram hesabım adima yapılan iftira

Birumut tıklasan da çalamazlar ama siteye giriş yap butonuna tıklarsan instagram giriş sayfasını bir kopyasını getiriyorlar instagram hesabınla giriş yap diyerek. oraya bilgilerini girerek giriş yaparsan hesabın ele geçirilir.

Birumut benim eşimde kıyafet toptancısı instagram sayfası var ona da aynı şeyi yaptılar link falan atıyolarmış eşimde şikayet var genel merkezi aradı . ` takipçisi çok olan sayfaları patlatmaya çalışıyorlarmış

Birumut attığı linke tıklamadın inşallah aynısını banada yaptılar yalan olduğu cok net boşuna uğraşma birşey cıkmaz aeni tanıyıpta şahsına yapılmış birşey değil herkese yapılıyor kimi düşürürse

Birumut hesabınızı çalmak için yapılan yalan dolan şeyler bunlar inanmayın .size link göndericek bilgilerinizi gireceksiniz ordan bilgilerinizi kopyalayıp Instagram hesabınızı çalacaklar .böyle bir mesaj geldiği zaman hiç itibar etmeden direkt engelleyin .bana böyle şeyler geldiği zaman benim kendi dolandırıcım var sağol deyip engelliyorum🤭😂

Birumut aynısını banada yaptılar inanmayın dolandırıcılık şekli bu belliki ben önemsemedim yazan kişiye başka kapıya dedim engelledim geçtim valla 🙃

Birumut dolandırıcı canım tıklama herhangibi birşeyine engelle direk

Aynı şey birkaç gün önce başıma geldi çirkin bir video ile"…. kişinin kocam ile videolarını yakaladım ahlaksız kadın." Vs. Şeyler yazıyordu bunu bana tanımadigim bir hesap gönderdi ekran görüntüsü olarak. Sonra bi link gönderdi ve linke basıp itiraz edebileceğimi, şikayet edebilecegimi söyledi. Biraz araştırdım ablama arkadaşlarıma vs. Söyledim kaç kişinin busekilde hesabını çalmışlar o linke tıklayınca. Ben tıklamadım ilk yaptığım şey o hesabı engellemek oldu. Amaçları ne bilmiyorum ama saçmalıktan başka bisey değil ahlaksız insanlar.Ailem görseydi benden önce eşim görseydi tanıdığım insanlar görseydi dünya kötü biyer olmaya devam ediyor malesef🤷‍♀️ Link atarlarsa sakın tıklamayın ❌

Birumut linke tıklayıp hesabini calmak icin yapiyorlar linke tikladigin an bilgilerine ulasiyolar

Birumut aynı şey benim başıma geldi.internetten bakabilirsiniz şikayet var sayfasında adınızı diye foto istedim benim hesabım sandım .eşim geldi ona gösterdim yolladıkları linke tıklama.adını oraya kopyala yapıştır yapılmış dedi.ben de bi adam ayartmışım ve adamın bende çıplak fotoları varmış.yuva bozuyormuşum güya🤦‍♀️İnanmayın sizde lütfen yeni dolandırma şekli

Birumut inanmayın böyle şeylere. Eşiminde başına geldi hakkında şikayet var da şikayet var gördün mü vs diye yazıyorlar. Hatta arkadaşının hesabı çalınmış arkadaşı yazıyor gibi oldu ama buda yeni bir dolandırıcılık yöntemiymiş