Merabalar kizlar ilk başta kusura bakmayin bu postu gec açtım tatildeyim ve evime 1 bucuk hafta once dondum temizlik ve cocuk derken şimdi kizimin unutmuşken yazayim dedim. Orgazm olamiyorum demistim ve buraya üye olmamin sebebi de buydu. 24 yasindayim ve 4 senelik evliyim 4 senedir bu sorunum var ve bundan önce de hic kendim denemistim cunku bilgim yoktu evlendikten sonra aydınlandım ve araştırmaya baslamistim. Kendi kendime aman olmuyorsa olmuyor dunyanin sonu degil ya diyerek teselli ettim ve bu sekilde 4 senemi gecirdim. Üzülüyordum neden bende zevk almiyorum diger kadinlar gibi diyerek icten ice yipraniyordum sonra aman bosver dunyanin sonu değil ya diyerek kendimi kandiriyordum aslinda. Tatile gittim 1 ay once ve oyle otururken bir anda kendimi cinsel terapist ararken buldum doktoru aradim ve direk ben orgazm olamiyorum dedim randavu olusturdum 1 hafta sonra ilk gorusmemize gittim. Oturdugum gibi doktor ilk başta seni tebrik ediyorum kac senedir bu isi yapiyorum kac kisi bu sorun icin geldi ama hic kimse bana direk ben orgazm olamiyorum demedi farkli türden anlatmaya çalıştı seni bu yuzden tebrik ediyorum diyerek basladi ve konusmaya başladık bana tabletinden bir anket acti ve sorular sordu bende cevapladim. Sorularin hepsini tam olarak hatirlamiyorum ama sizin icin özet gececegim. Ornegin soruda bana ne kadar sürede iliski oldugunu sordu , iliski uzunlugunu sordu, ön sevisme süresini , ilk iliskiyi kim baslattigini, farkli ortamlarda iliski yasayip yasamadigimi yada istedigim bir ortam varmi, iliskiyi nasil sevdigimi. Mesela kimi kadin yumuşak sever, kimisi sert sever kimisi argolu iliski sever kimisi nazik bir iliski sever bunlardan hangisi senin hosuna gider diye sordu. On sevisme yasamadigimizi soyledim ve sorunun zaten bu oldugunu soyledi. Ornegin dusun bir sahilde partnerinle berabersin ve sana bir gül almış seni öpüyor sana guzel sözler söylüyor ,sana sarılıyor opusmeye basliyorsunuz seni elliyor sonra eve geciyorsunuz ama asansör de opusmeye devam ediyorsunuz eve giriyorsunuz sizi duvara yasliyor sizi opmeye basliyor, boynunuzu öpüyor, vajinanizi elliyor sonra kucagina alip mutfaga gidiyorsunuz seni tezgaha yada masaya oturtup yalıyor, elliyor , sevişiyorsunuz sonra sizi kucaginiza alip operek odaniza götürüyor yataga yatiriyor o an vajinani ellediginde ne hissedersin diye sordu ve bende islaklik hissederim dedim cok rahat bir iliski yasarsiniz jel vs kullanmaniza da gerek kalmaz ama on sevisme olmadığı zaman bunlar olmuyor kadinlarda on sevisme şart dedi. Once neyi sevdigini bulacaksin mesela boynundan mi hoslanirsin, gogusunden mi iliskide esinin kalcalarini sıkmasından neyden hoslaniyorsan bunu açıkça soyleyeceksin iliskide arsız olacaksin dedi. Arsiz olursan mutlu olursun ama çekinir dile getirmezsen bu boyle devam eder dedi. Ustte zevk alindigini soyledi esinizin ustune cikip ileri geri sürtüneceksiniz ve ben o anda o zevki yakaladigimi zevk aldigimi ama orgazm olmadigimi soyledim malesef o an kendimi kasıyorum ve o zevki yakaladigimda yay gibi olmam gerektigini soyledi. Yani şu sekilde dusunun dizlerinizin ustune yere oturun kafanizi ve govdenizi geri bırakın C sekilde ve devam edin ileri geri yapmaya ve o an hiçbirsey dusunme dedi bu sefer orgazm olacak miyim, bu sefer zevk alacak miyim, is güc vs cocuk herseyi bir kenara birakmamiz lazim o an kafamizin bos olmasi gerekiyormus sadece o ana odaklanmamiz gerekiyormus yoksa olamazsin dedi. Sex life filmini izle ordaki kadinin haraketlerine bak sana yay gibi ol dedigim haraket orda kadinda yapiyor izle kadini dedi. Illaki bunu cogumuz yapiyoruz iliski istedigimiz halde gitmeyip ilk adimi esimizden bekliyoruz bunu asla dogru bulmadi eger istiyorsan sen gideceksin eger ne kadar isteyip gitmezsen orgazmi da o kadar geciktirmis olursun dedi. Erkekler yataklarinda yılan gibi kadın sever oynak olacaksin dedi. Iliski sirasinda göz kapanmacakmiş esimize gozlerine vs bakmamiz lazimmis ve karanlik ortam da degil loş bir ortamin daha iyi oldugunu söyledi. Farkli ortamlar deneyin masada sevişin baska yerde sevişin dedi. En onemlisi arsiz olucaz bayanlar bende dahil bizim bence en buyuk sorunumuz acik olamamiz ney hosumuza gidiyorsa onu dememiz gerekiyor. Ben mesela senelerce esim isten gelsin nelerden hoslandigimi soyleyecegim diye evde gaza getirdim geldiginde soyleyemedim ama bu terapiden sonra elime telefonu aldim ve esime tek tek mesajda nelerden hoslandigimi nelerden sikayetci oldugumu herseyi söyledim telefonda soyleme sebebim ben tatile tek gelmistim o yuzden. Sonucta onlar bizden utaniyor mu acikca ne istiyorlarsa söylüyorlar ve cidden ben bu terapisten sonra cok arsiz oldum sanki esimin icine ben benim icime esim kacmis gibi oldu ve bana birkac haraket gösterdi koltukta oturun ve ayaklariniz yere degsin dik durun omuzlarinizi öne doğru birakin ve o anda nefes alin sonra kendinizi geri birakin ve nefes verin ama bunu yaparken sürtünün sonra yine öne doğru kalcanizi sürtünün omuzlar öne nefes alin sonra ayni sekilde omuzlar geriye nefes verin ama kalcaniz da geriye gidecek alt bolgeniz de calisacak bunu evde calisin ve esinizle iliski sirasinda da yapin. Ayni sekilde otururun vajinanizi sıkın, karninizi ve kalcanizi 3 unu sırayla sıkın once vajina sonra kalca ve karniniz sonra tek tek bırakın once vajinayi birakin sonra kalcanizi sonra karninizi ilk zamanlarda zor oluyor ama sonra alisiyor ve rahat sekilde yapiyorsunuz ve iliski sirasinda bunu da yapin orgazm olmaya cok faydali oldugunu soyledi. Evet kizlar once oturun ve neleri seviyorsunuz onu düşünün neler hosunuza gidiyor neler size zevk veriyor ve bunu esiniz biliyor mu? Gogsunuzden, boynunuzdan, kalcanizdan nerenizden daha cok haz aliyorsunuz ve bunu esinize soylediniz mi? Yoksa benim gibi nelerden hoslandiginizi bildiğiniz halde esinize soylemeye çekiniyorsaniz çekinmeyin. Oral sex size zevk veriyor hoşunuza mi gidiyor bunu soyleyin. Boynunuzun emilmesinden, goguslerinizin sıkılmasindan mi hoslaniyorsunuz bunu esinize söyleyin doktorum bana net bir sekilde arsız olucaksiniz dedi. Acikca dile getirin ve on sevismeyi en az 25 dk tutmamizi soyledi. Evet zor ama imkansiz degil ve yanliz degilsiniz unutmayin her 100 kadindan 73 ü bu durumu yaşıyormuş. kızlar kendimizi düşünelim orgazm taklidi yapmayalim net olalim arsizz olalimm. Umarim bu sorunu yasayan arkadaslarima yardimci olabilirim sizleri seviyorum hicbirsey icin gec degil bu sekilde dusunelim ve iliski sirasinda orgazm olacak miyim sorularini aklimizdan cikaralim❤️🥰😘🌸