Hayat_ rafadanyumurta evet aslinda orgazm vajinayla olan birsey degil beyinle olan birseymış kafamizi surekli kemiren seylerden o an uzak olmamiz ve neyi sevdigimizi bulmamiz gerekiyor
ZRaporu Hayat_ harika bir hizmet ellerine sağlık üşenmeyip her detayı yazmışsın. Her ilişkide orgazm olan bir kadın olarak tamamiyle terapistine katılıyorum. Sevişme fantezisini okurken kocamın üzerine atlayasım geldi.😁
Bsrkaya Kızlar madem konu orgazm olamama bende yeni orgazm olmuş gelmişken size bı kaç tüyo vereyim dedim 🤭 asla çok ıslak olmayin çok ıslak olduğunuz içinde hissetmiyor olabilirsiniz ben öyle oluyorum mesela çok islandigim zaman orgazm olmada çok güçlük çekiyorum. Hafif nemlensin kucak pozisyonunda git gel yapın hafif nemli olduğu için penisi kavrayacaktir vajina oylelikle hissetme şansınız daha çok artar. Hatta bı tüyo daha bunu hiç denemedim ben ama deneyenler var. Hafif tuvaletiniz varken de ilişkiye girdiğiniz an direk vajina uyarlanıyormus bunuda deneyebilirsiniz. Daha sonra bu sefer olacak mı diye kesinlikle düşünmeyin o ana bırakın herşeyi. Bı iki dakika sonra zaten bı şeyler hissedersiniz. Ve ilişki esnasında asla gözlerinizi esinizden ayirmayin. Utaniyorsaniz. O gozlerini assagiya baksın siz onun zevk alış verişine bakın bu şekilde de uyarlanma olacaktır. Birbirinize güzel iltifatlarda cabasii veee eşiniz aynı zaman da göğüs uclarinizi uyarlasiin ama sürekli olarak yapsin bunu bak bakalım nasıl orgazm olamıyorsunuz 🤭 daha açık anlatilamazdi heraldeee. 😂😂👌🏻 Neysee deneyin bakalimm belki tutarr. 😂🤗🧡
Cagla1903 Ayyy okadar yararlı bir post olmuş ki bu gerçekten çoğu kadinin sorunu bence benimde olduğu gibi İnşallah bizde orgazm i yaşarız 🙏🙏
Sutlucikolati rafadanyumurta ayy bacım vallahi Allah razı olsun 🙏🏻 İlk işim denemek olucak sonucu yazarım muhakkak 🙏🏻
Niniko123 Terapistin söylediği gibi bende sadece üstteyken olabiliyorum, siz üstte olun ve ileri geri hareketler yapın, o sırada eşiniz göğsünüzü falan uyarsın. Her ilişkide bu şekilde olurum, verdiği zevk inanılmaz ☺️
Asel_Asya2020 Niniko123 bende üstteyken zevk alıyorum ama sonra bi anda titreme geliyo devamını getiremiyorum o neden oluyor ki sizde de oluyor mu
Annesivekizi Hayat_ bu kadar uzun yazıyı baştan sona okudum😂 bende orgazm olamamanın yanında isteksizlik de var bunu da çözüp yazını bi kaç sefer daha okuyacağım. Çok bilgilendirici olmuş teşekkürler
Hayat_ Annesivekizi aslinda dediklerimi denerseniz azda olsa illaki zevk alacaksiniz ve o isteksizliginiz gidecekdir bence cunku ayni sorun bende de vardi😁
Karamellipide Hayat_ ne zaman ilişki olacak olsa ocağın altı kapalımı çocuk uyanırmı acaba şuan sexy görünüyormuyum bu sefer orgazm olacakmıyım diye düşünmeden edemiyorum artım kafayı yediğimi düşünüyorum bu nedir ya ben orgazm olan bi insandım bebekten sonra bu hale geldim nasıl düzelecek bilmiyorum
Bsrkaya Feridee11111 çünkü çok islandiginiz için zevk alamıyorsunuz. Hafif nemlilik olsun sonra penis vajina girerken hafif zorlanır amaa vajina penisi kavrar. Öyle oldukça gel git yaptıkça vajina uyarlanip zevk alıyorsunuz. Ve orgazm olabilirsin o şekilde. Sadece çok islanmadan olması gerekiyor çok ıslaklık olduğu zaman vajina hissetmiyor
Sedam60 Bsrkaya bende hemen çok ıslanıyorum yani ön sevişme başlar başlamaz çok ıslanıyorum uzun tutunca kuruyor bizim hemen mi ilşkiye girmemiz gerekiyor