Kızlar benim tüyleirm hızlı uzuyor ve ağda yapıyorum jilette denedim epilasyona gittim düzenli gidemedim şuan bebeğim bar gidemiyorum eşimde birlikte olurken bacaklarıma dokunmayı çok seviyor ağda yaptığım için uzama süresi oluyor biliyorsunuz eşime önce dokunmak yok diye uyarıyorum 😅 ya siz nasıl yapıyorsunuz sürekli tüysüz mü kalıyorsunuz ya da tüyünüz olduğunda kaçıyor musunuz napıyorsunuz 😅
Tüyler varken seks
Sedam60 20-25 günde bir ağda yapıyorum veya epilatörle alıyorum vücudumdaki kıllar kalın ve sık olmadigi için çok göze batmıyor ya takmadım yani hiç kafama erkekler kaymak gibi mi sanki bizim azcık kılımızdan rahatsız olsunlar 🤣
Sedam60 evlendgmden beri lazere gttgm icin bacaklarm kollarim tüysüz ozel bolge icinde agdaya gdyrm her adet sonrasi adete kadar normal ama adet doneminde hormonlardan killar aşırı hizla uzuyor ztn o arada iliski olmaynca veya pazar gününe denk gelip kuafore gdemedysem esime yok suan musait deglm ve rahat edermiyorum diyorm 1 gun erteliyorum
Sedam60 ay valla bende evliligin 3.yilinda lazere baslayarak hayatimin en dogru kararini vermisim 😂 bende bekarken hep jiletle alirdim ve esimin dokunmasini istemezdim kacardim eger yeni almadiysam simdi rahatim valla dunya varmis diyorum
Sedam60 Benim esimin tüy takıntısı yok, ben de genelde fırsat bulduğum ilk an temizlenirim ama dokunmak yok falan diye uyarmam. Vücudumda olan bir şeye iğrenç öğ pis kaka demem yani. Lazere de gittim dökülme hiç olmadı o yüzden ağdayla devam ediyorum. Ayda bir yapıyorum. Eşim takıntılı olsa belki ben de sorun yapardım kendimce ama şükür ki öyle bir takıntısı yok.
Valla ben kıl tüy sevmediğim için 2 haftada 1 epilatörle alıyorum çok rahat oluyo ağdayı bekleyemiyorum tavsiye ederim sanada asla yatağa giremiyorum tüylü özgüvenim düşük oluyo
rafadanyumurta Lazere Alex cihazına gidin kesin sonuç alırsınız
Sedam60 lazere gidiyorum kil tuy sorunu ne unuttum🤣tuylerm cikincada inceck cikiyo ordan burdan ozel bolgeyede lazer yaptiriyorum
Niniko123 Alexe gittim ama hiçbir şekilde dökülme olmadı seyreldi sadece o kadar
Niniko123 ben ona gittim hiç bitmedi döküldü az sonra bana bu uyutur zaten bitirmez dediler şimdi eskisi gibi çıkıyor kadını bogacaktim son seansimda bunu söyledi 😄 acaba atış sayısı ya da ayarıyla mi ilgili gidip de memnun olanlar var sizin gibi
Bsrkaya hangi lazer cihaz kullanıldı acaba kaç seansa bitti killariniz nasıldı 😄
Kirmizilamba Yani 4 seans gittim daha %80 bitti. Koltuk altım hele 0 yani
Kirmizilamba alexandrite makin. Kıl koklerim simsiyah ge köküne acayip bağlıydi. 5. Seansımda bitti yarıda kaldı ben hamile olduğumu öğrenince. Ama o seans bile yetmiş 😂
Sedam60 aklıma şey geldi 😅 normal de epilasyonla alıyorum bacaklarımı geçen bir seferligine jiletle aldım. Dün gece eşimle uzaniyoruz senin bacağında ne varya bıçak gibi kesiyor dedii, aşırııı utandımmm😂😂 halbuki daha yeni yeni çıkıyor kıllarım da, jiletle alınca diken gibi batıyor
Sedam60 epilady kullanıyorum ağda gibi uzama süresi vs beklemiyorsunuz kısacık tüyleri bile alıyor
Sedam60 kız benimde öyle.tuylerim hemen uzuyor böyle bacağıma falan değdiginde kendimi geri çekiyorum bı isteksizlik oluyor hiç ıslanmıyorym.bile bacağımda tüy var acaba hissediyormu düşüncesinden
Bsrkaya doğumdan sonra tekrarlamaya süper o zaman :)