Esrakaya balayına gidecek misin otel orda olacaksa zaten ortam güzel olur evinizde olacaksa eşiniz güzel bi hazırlık yapsın yiyecek içecek oturun muhabbet edin duşa girin rahatlamak için kendini tamamen bırak sanki ilk gece değil gibi düşün ilk gün çok özel güzel bir şey olarak bak hep

Amannebileyim evet ya bu benimde başıma geldi ve maalesefki kaynana olacam şeytan sabahtan kapımızı çaldı gelip yatak odama girip baktı yaaa eşim gördükten sonra baskaları neden bakıyor ne kadar saçma ya benim elimde çok şükür çok anlayışlı ilk başta gelmedi kendimden çok şükür ki emindim ama cadı gelip bakacak sonuçta kan olmazsa Allah bilir ne düşüncek çok şükür ki geldi ve gerçekten bazı kadınlarda kızlık zarı bozulmıyor o gece o kan gelmiyor bizzat kızkardeşim yaşadık şerefsiz eşi hastane hastane dolaştırdı köpek gibi peşinden koşan sendin kan için neler neler yaşamadıki ama doktor rezil rüsva etti enişte olacak malı bazı kadınlarda ancak kızlık zarı doğumda yırtılır dedi ve eşin hala bekar istese başkasıyla evlenebilir diyede laf sokmuştu

Esrakaya akışına tabi en cokda iş erkekte bitiyor inanki kadını rahatlamalı gevşetmeli korkusunu üstünden atmalı işini bilmeyen erkekse paldır küldür yaparsa iş sarpa sarar neyse sakin kal kasma vede eşinle konuş umarım cok mutlu olursunuz 🥰🥰

Ceydaaa2259 biri vardı ya burda götten vermiş afedersin ama cinsellik yaşamadım bakireyim diyor zarına dokundurtmadigi için kendini namuslu sanıyor

Kizlar tavsiyeleriniz icin teşekkür ederimm kesinlikle sizi de haberdar edeceğim o günü atlattiktan sonra🤣🥰🥰

Glcan_trr İlk ilişkide sadece birbirimize dokunuyorduk daha nikahımız yoktu kaçarak evlendim ben nikah tarihi bile almamıştım yüzeysel şekildeydi yani sonra ne olduysa anlamadım bir anda gelişti her şey ve ben korktum sonuçta ilk defa olan bir şey o an hiçbir şey düşünemedim tuvalete gittim hemen ordayken kan geldi sildim yıkadım çıktım eşim sordu olmuş mu diye olmuş dedim o günden sonra hiç lafını açmadı başkası olsa en başta inansa bile sonradan her kavgada lafını açardı ben görmedim vs diye kız kardeşinizin başına gelen gerçekten çok rencide edici bir şey onun yerinde olsam bu yüzden hastaneye götüren eşim adına çok çok utanırdım hatta kabul etmezdim inanmıyorsa baksın hayatına şimdi nasıllar peki

Rana_elis namusu iki bacak arasında arayan bir zihniyet 😂😂😂 gerçekten komiksiniz sırf o kan geldi diye bir insan namuslu olmuyor maalesef vajinal ilişki haricinde bir sürü ilişki çeşidi var ve hiç birinde zar bozulmuyor böyle olduğunda da namuslu sayılıyordu okey 👍

Amannebileyim biliyor musun kız kardeşimde kaçarak evlendi babam yıllarca konuşmadı kimler kimler araya girmediki gelse bile babam kabul etmiyecekti ama çok şükür araları düzeldi babamla bu sefer babam eğer olmuyorsa bırak gel diyor 2 çocuğu var ve maalesf araları iyi değil mal gibi sıkıntılı birşey olan olmuş 1 çocugun var artık ona çocuk getirme dedik ama kardeşimde salak kalktı yine getirdi doğumuna 1 hafta kala öylece bırakıp gitti sözde çalışmaya doğum zamanı yanında bile değildi sen düşün