• +18
  • İlişkiyi Canlı Tutmak 🔥

Birthday sık ilişki de önemli ama eşlerin birlikte hoş vakit geçirmesi de önemli. Dizi film izlemek, dışarıda ortak aktiviteler vs olabilir. Bunların güzelliği yatak odasına da yansır bence👍🏻

Birthday monotonluktan uzak olursak ilişki canlı olur bence. Biraz mesafe iyi olur. Ben mesela şuan kaynanamin yanına köye geldim, dün akşam geldim, eşim gelmedi, ev sensiz bomboş, özledim dedi. 😂😂 bende özle biraz dedim.
    Onun haricinde cilveli olacaksın, evde dekolteli dolaşacaksın, eşinle her zaman canımlı hayatımlı konuşacaksin, eşinin karşısinda hep güler yüzlü olacaksın, öpüp öpüp kaçacaksın 😂o senin peşinden gelsin.

Yaa tam benlik bir post olmuş kızlarrr eşimle ön sevişmemiz güzel geçmiyo zevk almıyorum. Eşim direk öbür işin peşinde olduğu için bende kendimi kasıyorum çok acıyo. Sürekli acıyo dememe kızıyo ama acıyo napym söylüyorum şöyle yap böyle yap ona da kızıyo ilişkide bile bi susmadın diyo hiç hoş değil üslubu çok kırıyo beni bende istemiyorum yapmak 🙈☹️

Zeynep03 aynı sorun bende de var bende sevişmeyi seviyorum ön sevişme olsun ki onu isteyim ama eşim hemen girmenin peşinde zevk almadığım zaman canım acıyor itiyorum halbuki benle romantik bi şekılde sevişse zaten saatlerce birlıkte olmak isticem anlamıyorlar partnerinin isteklerini karşılaman gerek onlar nasıl sever diye düşünüyoruz ya hayır biz ne istiyoruz biz nasıl seviyoruz asıl bu önemli

melikegencalll aynen öyle çok sinirlendim tartıştık. Aynı sorun onda olsa 40 kere araştırırım nasıl faydalı olabilirim diye. Ben ona bahsettim sorundan o da araştırabilirdi çözüm bulabilirdi.

Birthday Alkol çok iyi geliyor aslında. Tam sarhoş olmıycaksın. Kafan güzel olsun yeter. Karşılıklı içince zaten sonu nerde biteceği belli🤭. Arada kendinize böyle zaman ayırın açıkçası çok iyi geliyor 😊.

Ya bi ben mi bu ön sevişme ve orgazma olma konusuna takılmıyorum.5 senedir evliyim bir kere orgazm olmadım çabada sarfetmedim taş çatlasın 15 dk süren bişey zaten o bile zar zor ama ben kabullendım galiba bilmiyorum ki sorun mu ki bu
          Ön Sevişme desen 1 dk bazen o bile yok direk olaya giriyor

Evet ya ön sevişme çok önemli bende aynı malesef hemen olaya giriyorlar insan birazda kadını düşünür 13 senelik evliyiz artık ne deyim anlat anlat bıktım

Nebilimne olurmu hiç öyle şey 😕seks evliliğin temel taşlarından biri.Yani olmazsa olmazı.Yani bu seksin anlamı kocanızın boşalması sizide orgazma götürmesi demek oluyor.İkinizinde rahatlaması lazım.Nasıl bunun yokluğunu hissetmiyorsunuzki?Hiç orgazm olmadınızmı?Yani evlilik öncesi yada mastürbasyonla?Tadını bilmiyorsanız ondan kaynaklı olabilir

Birthday eşim işteyken onu tahrik edici fotoğraflar ve msjlar atıyorum.Farklı gecelikler falan zaten olması gerekiyor bence.Hiç beklemediği anlarda onu şaşırtıyorum.Mesela geçen kaynanamgildeydik.Onlar bahçede otururken eşimle çayı getirmek için içeri girdik şeyini avuçladım dudağımı ısırarak.Bu bile erken kalkmamıza sebep oldu güzel oldu 😃