Nereden başlayacağımı bilmiyorum..direk bodozlamasına dalacagım konuya. En basından yazacagım uzun olacak sadece..
Bi çocuk var 5 yasında hastalık yüzünden annesini kaybediyor ve bi tane kız kardeşi ile beraber yetim kalıyorlar. Daha sonra babası 4. ye evleniyor bunlar 3.kadından, ilki yaşıyor, ikinci ölmüş, üç de ölüyor neyse. Daha sonra baba bu kızı evlatlık veriyor, çocugu da verecekken vazgeçiyor. Çocuk büyüyor babanın önceki evliliğinden olan kızı bakıyor ilgileniyor baba ilgisiz sarhoş pisliğin teki çünkü. Sonra seneler geçiyor bu babanın son evliliğinden bi oğlu daha oluyor ve baba hastalık dolayısıyla vefat ediyor, son eşi de bi zaman sonra vefat ediyor ve iki erkek kardeş el ele veriyorlar. Aralarında 10-12 yaş var. Bastan bi hayat kuruyorlar bu arada abi olan sülalesinde kimseyi tanımıyor, bilmiyor. Kız kardeşi ile bile seneleer sonra tanısıyor buluyor onu.Kısacası iki kardeşin birbirlerinden başka kimsesi yok. Sonra biri giriyor hayatlarına bu kadın onları kendi evlatlarından ayırt etmiyor. ( Eşinden ayrı ). Bir anne ne yapıyorsa belki de kat kat fazlasını yapıyor sahip çıkıyor, bakıyor, kısacası anne oğul oluyorlar herkes de öyle biliyor zaten. İş kuruyorlar beraber çalışıyorlar vs vs. Çocugun hayat hikayesi özetle bu.. gelelim sonra beni ilgilendiren kısma
Aşık oldugum adamı unutamıyorum.. Belki suan çok laf söyleyen olacak olsun eleştiriye açığım çünkü bende doğru bir şey yaptığımı zaten savunmuyorum.
19 yasındaydım tanıstık 3 yas büyüktü benden. İlk görüşte aşk derler ya tam olarak o. İlk kez gördük ve olanlar oldu. Benim olacak dedim başka sans yok. Herkes cocuk cok güzel dedi sahipsiz değildir dedi masmavi gözleri yetiyordu gerisi benim için boştu ama mankenden farkı yoktu. Aynı mahallede oturuyormuşuz meğer ve hiç karşılaşmamısız o zaman a kadar kader mi desem, doğru zaman mı..🤷🏻♀️ Konusmaya başladık, ben çok kısa sürede açıldım o da boş değilmiş. Beni de ailelerine aldılar. Herkes biliyordu bizim taraf olsun o taraf olsun bilmeyen yoktu. Çok güzeldi çünkü herşey 2 senelik bir birliktelik yasadık ve kavgamız gürültümüz olmadı son zamanlar hariç. Sürekli yan yanaydık, ya onda vakit geçiriyorduk ya dışarıda. Gözlerinin içi gülüyordu bakarken. Hiçbir zaman sevgisinden şüphe duymadım hiçbir zaman yanlısı olmadı. Zaman zaman kendini eve kapatırdı haftalarca ulaşamazdım ama 😑 yaşadıklarından dolayı dinlenmek isterdi ara ara anlayıs gösterirdim kolay değildi çünkü geçmişi. Evde otururdu sadece.. Gel zaman git zaman ben bunu kaldıramaz oldum bir gün çok büyük tartışma cıkarttım. En son yine tuttu beni ve özürler diledi geri barıstık, ama bir şey olmustu git gide durmak istemiyor sürekli tartısmak istiyordum. Sonra ayrılmak istediğimi söyledim. Kaldıramadı, ayrı kalamadık yine. Sürekli yan yana gelip karşılıklı ağlıyorduk ama ben dönmek istemiyordum. Hem onunla olmuyordu hem onsuz.. Hediyeler e boğdu, mesajlar a boğdu, sokak ortasında ağlamaktan beter oldu ama gözüme perde inmişti sanki görmüyordum bir şeyler itiyordu beni. Ağzının içine baktıgım adam sanki o değildi. Çok güzel sevdi, gece birlikte uyudugumuzda uyku arasında bile saçımdan öperdi beni.. İş ciddiye binmişti ama ben yoktum ortada. Biz ayrıldık, bu süreçte mahallede karşılaşıyorduk içim çok acıyordu, Hayatıma eşim girdi ama onunlayken bile ara sıra karşılaştığımızda sarılmadan duramıyordum. Onu unutmak için eşimle görüşmeye basladım, başta ciddi olmaz dedim ayrılırız gözüyle baktım hep. Yaşadıklarımı anlattım eşime de bahsettim. Sonra bi gün anne dediği kadınla konustum telefonda. Benim aram çok iyiydi kadınla evde olmadıgı zamanlar bile biz otururduk beraber, dışarıda bulusurduk ya da ailecek bulusacaklarında bende dahildim o sofralar a o bulusmalar a. Diyorum ya kendi evladı gibiydi o çünkü benim içinde gelinim derdi herkes e.. Neyse aradı öğrendim ki kadını evden kovmus, meğer kendini eve kapattığı sırada uyusturucu kullanıyormuş. Kadın bunu tedavi ettirmek için bir sürü para harcamıs ama en son kadına gitmesini söylemiş o da canı yana yana gitmiş gecenin bi vakti kapıya konulunca.. Senelerin emeği de gitmiş tabi.. Daha sonra baskın yemiş hapse girmiş.. Ben bu süre zarfında eşim ile beraberdim. Daha sonra bizim yan apartman a bizim cam a bakan daireye tasınmıs kardeşi ile beraber. Ben evli değildim bu süre zarfında.. Ardından evlendim kısa süre içinde.. Ayrılığımızın üstünden 4 sene geçti dolu dolu..Ve hala herşey ilk gün gibi aklımda.. Rüyalarımdan çıkmıyor, ayrıldıgımızdan beri bir kez görmedim karşılaşmadık. Çok yan yana geçişmişiz yanımdakiler söyledi. Çok bana dönüp bakmış ama ben görmedim, göstermeyen Allah göstermiyor vardır bi bildiği dedim hep. Benden sonra çok çökmüş, o bataklıga iyice girmiş kurtulamıyor. Şuan evliyim çok şükür eşim dünya iyisi, bi evladım var. Hiçbir konuda hakka giremem, ama giriyormusum gibi hissediyorum. Ne yapacağım bilmiyorum.. İçim bu aralar hiç ferah değil, girdi beynine yine çıkartamıyorum.. Belki diyeceksiniz ki bunlardan bizene, doğru. Ama yazmam lazımdı belki böyle rahatlardım bir nebze de olsa.. hakkınızı helal edin okuyan varsa.. Öyle işte ☹️
Aşık oldugum adamı unutamıyorum...
Yaşadığın şey çok zor ama bir o kadar da yanlış. Eğer gerçekten o kişiyle olsaydı olurdu ama nasip eşinle evlenmekmiş. Hayırlısı böyleymiş. Kafanı bu tarz düşüncelerle bulundurmamalısın çünkü evli ve bir çocuğun var, onların hiçbir günahı yok. Uyuşturucu kullanıyormuş diyorsun, diyelim onunla evlendin nasıl yaşayacaktın öyle bir insanla? Evlilik sevgililik gibi toz pembe olmuyor ki. Bence Allah sana daha iyi biriyle bir evlilik nasip etmiş ve sana da kocana ve çocuğuna bağlı olmak düşer. Mantıklı düşünmek gerekiyor çoğu zaman.
Cok okumak istiyorum ama üşeniyorum ve o kadar vaktim yok🥲konu ne kısaca
Konu hakkında yorumum; Bazı insanlar gerçekten sevmemeli.
Bisaniye niye daha ne istiyormus hic yakıştırmadım valla hani diyorlar ya biz yine en kötüsünü bulur asık oluruz diye bu da aynı hesap adam iyi hersey tamam illa kaos yaratıcaklar insan daha ne ister ya gitsin bosansın madem adamı haketmiyor yazık belki baskasıyla mutlu olur hem onun emegini herseyini yiyor haksız yere belki gider atlatır mutlu olur baskasıyla sekerpare asla mutlu olmicak o adamın ve cocugunun ahından orası net.şimdi gitsn digerine bak 3 hafta veriyorum pişman olmazsa..bazı insanlar cidden bela arıyor rahat batıyor sevgi batıyor böyle onları bırakmıs gitmişler degerli oluyor o sevdigi adam onu ne mutlu eder ne de sever ,süründürür. gitsin ona
Rabbim seni eşinle karsilastirmis haberin olmadan çok güzel bir beladan kurtulmussun. Ama sen onu düşünüyorum diyosun. Bilemiyorumm bence eşine sarilmalisin dualar etmelisin vee dünya iyisi bı eşin varmış.. millet oylesini arıyor. sen bulmussun da başkasını dusunuyosun toparlan şeytana uyma kendini meşgul edecek şeyler bul şeytan yaniltmasi bunlar hep 🤍
Rouge Bela arıyor vs demişsiniz ama ben uyusturucu bağımlısı oldugunu ayrıldıktan sonra öğrendim. Benimleyken öyle bir şey yaptıgından haberim yoktu, canım o kadar kıymetsiz değil çünkü. Boşanacak bir durum yok ortada neden evliliğimi bozayım. Ben gördüğüm rüyalardan etkileniyorum yoksa bu saatten sonra o da kim ?