Selam kızlar🙋🏽‍♀️ 3 oğlan anası olarak aranıza geri döndüm😅, 2.oğlumu doğurduktan sonra keşfettim burayı, o zaman yeni lohusaydım tabi🤭, burası daha sıcak ve samimi gelmişti bana o yüzden takılı kaldım, ayrılamadım sizlerden, çok güzel arkadaşlıklar edindim, güzel insanlar tanıdım, birbirimizi görmesek bile aile gibi olduk PERİDE AİLESİ💖 bende o yüzden sizinle hikayemi paylaşmak istedim 🌸 Biliyorsunuz ki 2.oğlum 4 aylıkken tekrar hamile olduğumu öğrendim, aslında çıkmaza girdiğimi düşünmüştüm, çaresizdim, yetebilecekmiyim? Diye düşünüp duruyordum, sıkıntımı sizlerle paylaşmıştım hatta, çok destek oldunuz bana morel verdiniz kendime getirmiştiniz🌸 2 çocukla hamilelik biraz(çooook) yorucuydu ara ara pes etmiş olsam da ev işlerine karşı kendime gelip ben galip oluyordum 😂 düşük riskim vardı ama çok şükür ki 39 haftayı tamamladık oğluşumla💖çarşamba günü, günlük yürüyüşümü yaptım, zaten içimde tuhaf Bi enerji vardı Bi kaç gündür, daha sonra 3 kat merdiven çıktım doğum başlasın diye😅akşamına da bu yorgunluğu, ilişkiyle taçlandırdım🤭 gece 2,3 kere kalktım makatımda ve kasıklarımda aşırı baskı vardı, büyük tuvaletim var ama yapamıyordum, bu ağrıları çekerken 2 oğlumda hastaydı ateşli yatıyorlardı, Bi yandan onlarla ilgilenip Bi yandan sancı çekiyordum, sonra ağrım geçti uyudum, taaakiii perşembe sabahın 6 sında aynı ağrıları şiddetli hissedene kadar🤧 makata ve kasıklarıma öyle bir baskı geliyordu ki, kabızmışım ama yapamıyorum gibi Bi tuhaf baskıyı, neyse dedim ki “sanırım bunlar doğum sancısı” çünkü 2.oğlumda sancılarım belimde ve karnımdaydı adet oluyormuşum gibiydi bundaki sancılarım bi tuhaftı😬 sonra dakika tutmaya başladım 5 dakika da 1 geliyordu sonra 3 dakika 1 e düştü, anneme mesaj attım uyanınca gelsin diye ama sancım var diye değilde kahvaltıya çağırır gibi yaptım😂çünkü panik atak hastası, eşimi kaldırdım, annem gelene kadar da ortalığı topladım çantaları hazırladım, annem gelince eşim bankaya vs gitti, sonra eşim geldi kahvaltı yaptık ağrılar şiddetlenince hadi gidelim artık dedik çünkü daha önce sezeryan olmuştum Bi sıkıntı olmasın dedik, doktoruma da haber vermiştim zaten, çıktık gittik, sancılarım sıklaşıp şiddeti de artmıştı, ağlatıyordu🤧 neyse hastaneye girince göz yaşlarımı silip dik durdum, hastane çooook kalabalıktı 😂doktorum muane etti ne dese beğenirsiniz🤭 “kız az daha gelmesen doğuruyormuşsun 8 cm” dedi ve ben şok😲 oda ayarlamaya çalıştı bana ve oda yok kalmamış hepsi doluymuş😬 ebeyi aradı, ebe geldi “doğumhaneye alalım, lavman yapılsın oda ayarlanana kadar” dedi bana da dönüp “seni böyle ortalıkta bırakamam doğumhaneye koşun” dedi😂neyse doğumhaneye indik üzerimi değiştirdim doğumhane nin yanında Bi kaç oda var tek kişilik sancı odası sanırım oraya girdik, nst falan bağlandı, nst bitince, ebe “kalkıp yürüyebilirsin” dedi, Plates topu da getirdi, daha sonra annem geldi yanıma yarım saat durdu, ebe"odanız ayarlanmış gidip yerleşin" dedi, lavman yaptı, suyum da muane ederken patladı zaten, ıkınma hissin gelince haber ver bana dedi, suyum patladıktan sonraki sancım da geldi ıkınma hissi çok hafif ama haber vermedim 2. Sancım da seslendim sanırım geliyor dedim doğum haneye girdik zaten arada bir tane sürgülü kapı vardı o kadar masaya geçtim, çok üşümeye başladım ısıtılmış örtü örttü ebe üzerime doktoru aradı" depar atarak gelin" dedi😲  40 saniye sonra doktor yanımdaydı, ebeyle güldük hatta😂doktor sanmış ki kafası falan çıktı 😂😂neyse doktor geldi benim ıkınmalar arttı başladım ıkınmaya, sessiz sessiz ıkınırken Bi anda sesim ııııı diye çıkmaya başladı 🤭 ıkınma geçince durdum füfüfüfüfü diye nefes alıp verdim ağrımı hafifletiyordu çünkü, doktorum bişey dedi orda o sancıyla doğursam mı gülsem mi şaştım kaldım😂“düğündesin, halay çekiliyor ve çok kalabalık, kabızsın tuvalet yok sessiz sessiz çıt çıkarmadan kakanı yap o kalabalıkta” 🤭 ay gülüp sonra dediğini yaptım tabi, ıkındım ve bitti😏 hala ıkınmak istiyordum, doktor “sakın ıkınma durdur kendini yırtılmasın” dedi çok şükür durdurdum kendimi, 12:22 de oğlumu benden doğma kucağıma koydular😂 Allahım minnacık Dı bide mor tenliydi korktum hatta, neyse aldılar muane ettiler doktorum da Bi yandan güzel doğum olduğundan bahsediyor, dikişim de yok😎 neyse hazırlandık, doktorum hatıra fotoğrafı istedi ssvd fotoğrafı çekindik sonra da odamıza çıktık💖şuan uyuyo 3 numara, 2 numara da ayağımda sallıyorum, 1 numara da TV izliyo😅 beni sorucak olursanız depresyona girmezsem iyi😏 çok uzun oldu, hakkınızı helal edin 🌿 benim de hikayem bu sizi seviyorum peride ailem💖

Ask_hosmus ay ne güzel anlatmışsın ya,kimi yerde gülümsedim kimi yerde gözüm doldu Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin tüm evlatlarını

Ask_hosmus Ayy ne güzel bir doğum olmuş okurken çok mutlu oldum🤭😄Sağlıcakla büyüt yavrularını inşallah 💓🤲☺

Ask_hosmus bazı şeyleri asla anlamadım onlar ne demek bilmiyorum kendimi derste hissettim ,cogu yerde o acıyı hissettim resmen sıktım kendimi agrı girdi karnıma her seferinde nasıl dayanabiliyorlar diye düşünüyorum ,cogu yerde gülümsedim cok tatlıs hikaye yani bunca sey yinede böyle pozitif anlatılabilirdi saglıkla büyüsün insallah 🌸

Ask_hosmus ne kadar güzel masaallah masallah masaallah … rabbim sana 3 tane birbirinden güzel melek armagan etmiş … bence sen cok iyi bir annesin ve cok güclüdün … emin ol başaramasaydin bunlari yasayamazdin dabbim 3 miniginede saglık huzur mutluluk versin sana da onlara yetebilme gücü versin ♥️

Ask_hosmus kız sen anlatırken ben doğurdum sanki hiç acı çekmemiş gibisin gülüyorsun falan 😂 Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 😍 çok tatlı, pozitif bir hikaye 🥹🌸

Ask_hosmus hem tüylerim diken diken olarak hemde gülerek okudum kuzum ya Allah bağışlasın doğumun çok iyi olmuş 😊3 evladını da bağışlasın Rabbbim onlara can feda anne olmak gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun

Ask_hosmus ayy canım benim gözün aydın Allah güç kuvvet versin yardım istemekten hiç çekinme kendine yükleme her şeyi yıpranma ogluslarinla mutlu huzurlu bir hayatın olsun inşallah 😘😘

Şükür 🙏🏻 Sağlıcakla büyüt küçük adamı 🌸 Bende ssvd istiyorum. 🤓 Senin 2. Doğumunda mı Ssvd ? Çünkü 4 aylıkken gebe kalmışsın araları çok yakın en az 3 yıl diyorlar? 😇

Ask_hosmus o değil de ıkınma yerlerinde sanki ben ıkınıyırmuş gibi hissettim😂😂rabbim paşalarını sana bağışlasın🌺🤲🏻 canım senin bir numara mı sezaryen arka arkaya olmuş ya sezaryenden sonra normal doğum nasıl yaptın merak ettim

Ask_hosmus kız insan bi etiket yapar az kalsın kaçırıyordum 😂😂
                      Anlatışına göre yağ gibi cumburlop inmiş 😂😂 benimkiler tekmeleşirken okudum yazdıklarını 😂
                      Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin depresyonda neymiş yaa içindeki mucizeyi dışa atmışın işte ne güzel depresyon da ne demek her canın sıkıldığında post aç valla yine mi sen demeyiz bizi bıktırana kadar sar bize😂😂😂

Ask_hosmus bu nasıl güzel hikaye öyle ballandırarak anlattn insanın bir tane daha doğurası geliyor yapma böyle şeyler 🤣 rabbim evlatlarını size bağışlasın sağlıcakla büyüsün paşalar 🥰

Goat amin canım inşallah, bide bunları yaşarken beni düşün🤧😅

Rouge çok teşekkür ederim kuzum💖Allah o gücü veriyor gerçekten 🌿

Kuzulkurt acı çektim ama uzun süre çekmedim kız 😂 ama tatlı Bi acı gerçekten gene olsa gene doğururum😂😂 amin canım benim💖