taricat 7. Aydan sonrasını hatırlamak istemiyorum ama sana tavsiyem bol bol gez toz eğlen yaşa hdmdjsk şuan kızım 47 günlük tuvalete bile ışık hızıyla gidiyorum :’) kendimi unuttum
Uzun aradan sonra ...
taricat benim kayınvalidem çok destek yakınız baya benden çok bakar eminim eşim haftanın 4 günğ evde oluyor kayınpederimde destek olur maddi manevi sıkıntım yok sorun bende bir tane yeter diye düşünüyorum 2 yaşına gidiricek hala uyku düzeni oturmadı tam olarak
Cicikiz ayyyyy sen böyle diyince bir kere yapma isteğim komple gitti vallahi çok sağıl ❤️❤️❤️
Mavininoyunu sabırlı bir insansan yap tabi ben sabırlıyımdır normalde ama sabrım sınanıyor 😂😂
sureleddin ah bacım benim ekimde 3 yasina girecek deli dolu bir oğluşum var ondan dinlenmek ve gezmek hayal gibi birşey 😂🤦🏻♀️ evin içinde işleri yapabilince mutluluktan gözlerim yaşariyor zjsjzjwjx ikinci de gelince huniyi takarım artık 😂 senin tek mi bebiş ?
Mavininoyunu hakkında hayırlısı olsun canım benim önemli olan senin manen de hazır olman zaten Allah evladına uzun ömür versin 🤲🏻🥰
taricat Cânım hoşgeldin ben hatırlıyorum senin gittiğini :) nasılsın
taricat Allah yardımcın olsun benim ilk ve şu psikolojiyle arkasını düşünemiyorum bilee 😂😂🙈 gaz sancıları sayesinde genç yaşta yaşlandım
rafadanyumurta iyiyim kuzum sen nasılsın 🥰
sureleddin ahh o gaz sancıları yok muu 😬 benim ilki kolikti bide 😂 doğru gaz damlasını bulana kadar anamız ağlamıştı 😂 Allah yardımcın olsun 🤲🏻
taricat bende iyiyim hamdolsun gebelik nasıl gidiyor
rafadanyumurta Allah daha iyi etsin kuzum 🤲🏻 iyi gidiyor elhamdülillah bir sıkıntı yok bakalım 3 ayımız kaldı 😬
taricat Amiin hangisini kullanmıştın
sureleddin nurse Harves colex var şurup olan. Kuzuma tek o iyi gelmişti. Mükemmel değildi tabi ama idare ediyorduk. Kuzum da kolikti😬
Burdan sana hoşgeldin diyeyim Canım..