Kızlar dün gece eşimle birlikte olduk sabahta 30 Ağustos olunca tatildi işe gitmedi yine birlikte olmak istedi bir daha yaptık bizim site de o sıra sular gitti tabi duş alamadan kaldik öylece Su da saat öğlen 1 de gelecekmiş O halde beklemek istemedik saatlerce cünüp cünüp. Bizim bağ evi var kaynananayı aradım bağ evi boş mu diye o da boş ne oldu diye bin defa sordu bende oğlun duş alacakmış bizde sular yok dedim kısa yoldan bir detay vermedim anladı tabi gidin keyfinize bakın yiyin için filan bi şeyler dedi orada iş görücez sandı heral🤣 bazen kayınpeder filan bahçe sulamaya gidiyor veya bi şey bırakmaya gidiyorlar orda karşılaşmayalım diye boş olduğunu teyit etme amaçlı sordum kaynanaya. Akşamda eşimin teyzesi ile oturuyorduk kadın demez mi eee siz de susuz kalmışsınz ya diye güldü filan ay bir utandım Ya bu kaynanada zerre kadar mahremiyet diye bi şey yok heryere anlatmıştır artık marifet gibi teyzem kaynana İle yaşıyor bu arada. Kesin kaynım kayınbabam herkes duymuştur. Hayır yani ne amaçla anlatır ki bunu başkalarına Çok utandım valla ya salak gibi kendime kızıyorum kayınvalideye dedim diye. Sizce nasıl bir tavır almalıyım bir şey söylemelimiyim bu konu İle alakalı kızlar

Romantik_prenses ya kaynanan ne kadar ayıp bir harekette bulunmuş ben bile kızardım ama sende gidip malzeme vermişsin yani birde babam gelicek mi bos mu falan da diyince bare bisey bulsaydın o kadar belli etmeseydin kendi agzınla malzeme vermişsin ates basa vurmus da kaynanaya yer ayarlatmıssın gibi olmus o da öyle anlatmıstır

Romantik_prenses açıkça söyle bence anne bnm ozelimi neden bir baskasina anlatyrsn bn sna sorarken bile cekindim diye belirt, bzde ilk evlndgmz zamablar kayinpederm arardi hep napiyosnz diye ee yeni evlisin musait olamiyorsn eşimi arardi e o an acamiyoduk sonra beni ariyodu hatta esim bikere birakip gitti telfnu acti ve cok kizmistim ozaman snra esik geri ariyodu napiyodnz acmadnz diyodu bu tekrar etmeye baslynca artk bn kaynanama soyledim anne babam ariyor aksamlari esim acmaynca bni aryr o an musait olmuyorz diye snra kayinpederm bidaha aramadi o sekilde ust uste artk kaynanam nededi blmyrm 😊

Romantik_prenses bence takılacak abartılacak bir konu değil boş ver gitsin takılma sonuçta evlisin millet bunu sevgilisiyle fazlasıyla yaşıyor neler var neler sonuçta sen kocanlasın bir de bu fırsatı kayınvalidene sen vermişsin hiç lafını açıp da huzursuz olmayın bence Gül geç

Valla haklısınız kadının ağzına laf vermiş oldum o da çok ısrarla sorunca öyle bende dedim bir anda demesem hiç iyiydi Bağ evinde biri ile karşılaşmaktan korktum öyle daha çok utanırım diye sordum önce. Ama Müsait bi zamanda uygun şekilde söyleyeceğim senin de ağzında hiç bi şey durmuyor diye kendisine karşı açık sözlüyümdür ben bunu kendisi de bilir pat diye söyleceğm yüzüne o utansın ettiğinden Hiç ağzında laf durmuyor illa bi yerlere duyuracak

Romantik_prenses Bence öncelikle duş almanın insani bir ihtiyaçolduğunu anlatmalısınız kayınvalidenize bunu anlarsa eğer hersey tamam demektir 👍