• Muhabbet
  • yeni gelin olacaklara tavsiyelerr🥰

Rouge aynen öyle gayette iyi yaptın aklı yarım düğün yapmak evliliğin başından sorun bırakıyor aklında hiçbişey kalmadı istediğin gibi oldu şükür yani önünüzde geçireceğiniz bi ömür var üç beş ayın lafı bile olmaz

Rouge ya bende tam tersi sanki dün evlenmişim😂😂 vakit ne kadar çabuk geçiyor

belinda bence en büyük şey bana kukadan altın alın bana şu markalardan alın vs gibi insanların maddi durumunu göz aradı edip istemlerde bulunulmamalı. Çok çirkince insanların durumu yeterse zaten alırlar diye düşünüyorum

Eskobar coook cabuk ya ben hala bazen evlendigimi idrak edemiyorum bir kere uyandım ilk zamanlar sana yemin ederim evde odamdayım ama yatakta ters tarafta yatmısım sandım halbuki kendi evimdeyim size de olmustur elbet dkdkd😂bisey degişmedi aynı hatta daha güzel sadece aynı evdeyiz..😍

belinda bence herseyin basi SAYGI siz ne kadar karsi tarafa saygili olursaniz ayni sekilde siz ve sizin ailenizde saygi ile karşılaşır. Tabikide bazi durumlarda karakterinize uymayan durumlar oluyor ama her hareketinizi eşinize yakisir şekilde davranın. Birde eşinizin sülalesi geniş kitleden bahsediyorum kuzenleri ve uzaktan akrabalari kesinlikle hemen dost sanip dert anlatmayın ve sır vermeyin esinizle ilgili sorununuz varsa ozellikle asla soylemeyin bine bin katip herkese yayiyorlar. Benim görüşüm bu şekilde 🤗

Eşinle iyi ol.
        ailesine yüz verme
        kendini ihmal etme..
        sen sen ol..
        pozitif ol..

belinda
        Giyimin, konuşman, hareketlerin olduğun gibi ol zaten çoğumuz büyüklerin yanında daha ağır başlı oluruz doğal davran ki ileride sorunlar olmasın 😊

belinda bence aranızda her zaman bir mesafe olsun alçakgönüllü olayım beni sevsinler diye asla ama asla düşünmeyin ne istediğinizi bilen biri olun her sundukları fikirleri kabul etmeyin herşeye evet demeyin sonra herşeyi yapmanız gerekiyor sanıyorlar saygısız davranışlarını kabul etmeyin itiraz edin yaşandı görüldü çok iyimser bir gelin oldum bir dediklerine hayır dedim diye dayak attırıp yuvamı yıktılar söyleyeceklerim bu kadar. İnşallah mutlu olursunuz 💕🌸

son geleni her zaman ezer ataerkil sistem o yüzden baştan güçsüz biriymiş gibi görünme. Ama her şeyde üslub önemlidir. Üslubun kötü olursa karşı tarafa da sana karşı saygısızca davranma imkanı verirsin işler karışır. Normal kendin gibi ol ama büyüklerine karşı da saygı gösterdiğini hisset belli ölçüde.

belinda çokta kendinden ödün vermemek gerek ,O kırılır bu kırılır üzülür derken kendi isteklerini ikinci plana atmamalı insan her zaman da bir mesafesi olmalı

belinda görümce varsa ona sakın güvenme yanında 2 dkk önce söylediğini arkanı döndüğün gibi anasıgile anlatacaktır

belinda en büyük tavsiyem “olma”
        İlle de olacaksan giyim kuşam aileye göre değişir olduğun yere göre değişir ona göre giyinirsin
        Davranış konusuna gelince sana nasıl davranıyorlarsa öyle davran ne eksik ne fazla. Seni kızları gibi görürlerse sende anan baban gibi gör.
        Ama ağzından bal damlayan arının bile kıçında iğne vardır unutma. Bizzat yaşadım ay iyi ki sen ailemize geldin diyenlerin 1 hafta sonra beni yok yere nasıl harcadıklarını gördüm. Boşver sık muhabbet tez ayrılık getirir samimi sıcak kanlı ol ama hep bir çixgin olsun ne sen aş nede aşmalarına müsade et. Gözlerine girecem diye herşeye koşma yapan da bir yapmayanda bir yardımın olsun ama gerektiği kadar . Nabza göre şetbet aileyi tanımıyoruz şimdi pek te bişey söylenmiyor her zaman saygın olsun onlar saygı göstermeseler bile sen saygını asla kaybetme. Kafanın uyuşmadığı çok şey yaşayabilirsin sakin ol. Ama dedim ya aileyi bilmiyoruz onlara göre davran sende