yeni gelin olacaklara tavsiyelerr🥰
belinda Doğal olman en iyisi.Ailesine karşı kendini farklı bir kalıba sakın sokma.Nasıl konuşuyorsan nasıl giyiniyorsan aynısı olsun.Kimisi aileye karşı kıyafete kadar degiştirir hic olmadığı bir kisilige bürünür ömür boyu böyle cekilmez sonrasında degistigini dusunmemeleri icin en bastan çizgini belli et. Benim ilk başlar kiyafetime kadar eşime laf atarlardı yok şortmu giyilir yok neden uzun elbise degil kısa giyer bi ton laf eşimde biz seviyoruz sen kızına giydirme derdi bidaha bisey diyemediler şimdi kendi kızları masallah benden de açık oldular 😁
belinda yeni gelinlere tavsiyem; yeni gelin olmamaları 😂😂
Goat kaçınılmaz son 😂
Cicekliperde yaniiii 😁
belinda bir yeni gelin olarak tavsiye verebilirim😂evlenir evlenmez olumsuzlukla baglılıkla ilişkinin güzelliğini bitirme genelde kadınlar daha cok bağlanır kıskanc baglı hep surat dırdır falan yaparlar o da fazla bağlandıklarından herseyi kendilerine yorarlar. hep pozitif ol evinizde nese bol olsun kücücük seyleri büyütme basit seylere basit bak aklın fikrin kocanda olmasın kendini unutma cogu kişi hep koca koca o yüzden herseye anlam yüklüyor kavga gürültü bitmiyor sen yapma birbirinizin yanında huzur bulun mesela eşimin günü kötü gecsin dısarı fln çıkmak istemez kosa kosa gelir ben rahatlatırım onu evde huzur nese var bilsin ki sen onu rahatlatıcaksın eve gelince suratsız biriyle karsılasmicak asla kavgalıyken uyumayın bastan böyle olun hic bir zaman bitti kelimesini kullanmayın kavga ettiginizde düzeltmeyi bilin takılı kalma evlilikte kücük seyleri hemen yutup devam etmek zorundasın yoksa aynı evde cekilmez olur evlilik biter .diyelim seni bisey üzdü direk söyle içinde tutup trip atıp mızmız surat yapma bu cekilmez hale getiriyor insanı bıktırıyor hem sana zarar biseyim varsa cat söylerim sen bana bunu yaptın hemen düzeltir bitiririz arkadaşları bile diyor şanslısın ardle trip atmıyor varsada direk söylüyor diye bu cok onemli birbirinizi kısıtlamayın ve kıskanclık ayagına daha ilk zamanlardan güveniniz yok gibi hissettirmeyin yoksa sana hata yapması daha da kolaylaşır ve bunalır .yani evlendim hayatım bitti dememelisiniz sadece iki kişi olduk demelisiniz. ailesine gelince ben ondan ne bekliyorsam aynısını yaparım sükür hic sorunumuz yok kaynana olarak bakmadım hic saygım sevgim sonsuz ha eger bana bisey yaparsalar derhal uzaklasırım bunu cok iyi biliyorlar sende de öyle olsun ama asla eşimi kısıtlamam görüşsün ailesi o unutma ailesinden uzaklastırırsan eşin hep yarım kalır onun mutsuzluğu da gelir seni bulur hic mutlu olmazsın eninde sonunda ailesini eşi için bitiren seni de bitirir
belinda kendin ol ekstra bırsey yapmaya gerek yok.. biz ne hürmetli gelinler gördük Gül Gül ölduk 🤦🏽♀️😂 sonuc…. Yaranamazsın :)
bitterdelisi24 Sloganımız🤣🖐️
Mevanuraaa bordo bereliyiz artık biz biliyoruz 🥰😂😂
Eskobar sen bakma evlilik güzel iyiki evlenmişim büyük rahatlık oldu ama herseyim tam olmadan evlenemezdim eşim söyleyince bu kadar uzatmasaydık falan diye bende eveet yaa diyorum 🙄erken olsaydı böyle herseyim tam olmazdı belki .dogru vakitte evlendim. bir kere biz komple ailece tasındık yani bu bile zaman gerektiriyor😂
bitterdelisi24 Kesinlikle 😂🌼