Mevanuraaa bordo bereliyiz artık biz biliyoruz 🥰😂😂
yeni gelin olacaklara tavsiyelerr🥰
Eskobar sen bakma evlilik güzel iyiki evlenmişim büyük rahatlık oldu ama herseyim tam olmadan evlenemezdim eşim söyleyince bu kadar uzatmasaydık falan diye bende eveet yaa diyorum 🙄erken olsaydı böyle herseyim tam olmazdı belki .dogru vakitte evlendim. bir kere biz komple ailece tasındık yani bu bile zaman gerektiriyor😂
bitterdelisi24 Kesinlikle 😂🌼
Sutlucikolati ayyy kesinlikle ben böyle saf ayagina yatıyordum iyilik meleği fqlqn bir baktım beni saf yerine koyup bindirdiler 😅😅😂😂
ketenprenses ayyynen 🤣🤣 Allah’tan şimdi muhattap olmuyorum eşimin ailesiyle 🤣 kafam rahat 🤣
belinda bence herseyin basi SAYGI siz ne kadar karsi tarafa saygili olursaniz ayni sekilde siz ve sizin ailenizde saygi ile karşılaşır. Tabikide bazi durumlarda karakterinize uymayan durumlar oluyor ama her hareketinizi eşinize yakisir şekilde davranın. Birde eşinizin sülalesi geniş kitleden bahsediyorum kuzenleri ve uzaktan akrabalari kesinlikle hemen dost sanip dert anlatmayın ve sır vermeyin esinizle ilgili sorununuz varsa ozellikle asla soylemeyin bine bin katip herkese yayiyorlar. Benim görüşüm bu şekilde 🤗
Eşinle iyi ol.
ailesine yüz verme
kendini ihmal etme..
sen sen ol..
pozitif ol..