TombulHatun Kuzulkurt onlara zaten üzüldüm ama Taner de çok zor be eşime dedim tanerin yerinde olsan diye adam benimle ağlıyo şuan kalktı soda aldı 😂😂
Angellove2010 Kuzulkurt keşke dilek ölmeseydi de yerine başka bir yüz gelseydi başrolü öldürdüler dileksiz tadı yok dizinin
Kuzulkurt Angellove2010 dileği pek sevmiyordum zaten benim için önemli değildi bebek için kötü oldu 🥲
Kuzulkurt Polyannacilik ben izleyemiyorum pek o yüzden bir şey demicem ama bu dizi ağlatırken güldürüyor 😂
TombulHatun Kuzulkurt ahaha az önce oda aynısını söyledi bu nasıl acı lan diyo gidşp bir büyük alasım geldi 😂😂
Krman Kuzulkurt ahhh kalbimi bıraktım bu bölüme 😥 geçen ay 16 aylık yiğenimi kaybettim tekrar tekrar aynı sahneleri yaşadım 😢annesizlikte evlat kaybıda çok ayrı acı rabbim kimseye yaşatmasın
Kuzulkurt Krman Başınız sağolsun, Allah sabır versin inşallah 🙏 Nasıl kaybettiniz peki özel değilse 😥
Kuzulkurt TombulHatun evet benimde alasım geldi çayla yetindim 😂 kız hani bebeği yıkıyolardı ya o sonra meme verdiler almadı kimsenin memesini o sıra ağladım konsantre oldum büyük amcalar kapıdan beraber girdi ya orda gülmeye başladım 😂
TombulHatun Kuzulkurt kız diyorum ya ağlarken güldürüyo özellikle ramazana çok gülüyorum 😂 ay çocuk süt anneyi kabul etti ya utanmasam kızımı uyandırıp tekrar emziresim geldi oturdm neden erken emmeyi bıraktı diye ağladım 😂
Kuzulkurt TombulHatun ben şeye güldüm bebeğe ramazan ramazan deyip bizim önümüze ne geliyorsa onu yedik sen seçicisin falan dedi 😂
Mevanuraaa Kuzulkurt İlk bölümden beri dizi başlamadan çay çekirdek peçete herşeye hazır 😂 eşimle çok sever izleriz 🥰❤️ En çok ağladığım bölüm Rıfat’n terk edildiği bölümdü kesinlikle hala çok üzülürüm.. Birde bu bölüm beni affet dedi ya yolasım geldi kızı 😡