Kuzulkurt Polyannacilik ben izleyemiyorum pek o yüzden bir şey demicem ama bu dizi ağlatırken güldürüyor 😂
TombulHatun Kuzulkurt ahaha az önce oda aynısını söyledi bu nasıl acı lan diyo gidşp bir büyük alasım geldi 😂😂
Kuzulkurt Angellove2010 dileği pek sevmiyordum zaten benim için önemli değildi bebek için kötü oldu 🥲
Krman Kuzulkurt ahhh kalbimi bıraktım bu bölüme 😥 geçen ay 16 aylık yiğenimi kaybettim tekrar tekrar aynı sahneleri yaşadım 😢annesizlikte evlat kaybıda çok ayrı acı rabbim kimseye yaşatmasın
Kuzulkurt Krman Başınız sağolsun, Allah sabır versin inşallah 🙏 Nasıl kaybettiniz peki özel değilse 😥
Kuzulkurt TombulHatun evet benimde alasım geldi çayla yetindim 😂 kız hani bebeği yıkıyolardı ya o sonra meme verdiler almadı kimsenin memesini o sıra ağladım konsantre oldum büyük amcalar kapıdan beraber girdi ya orda gülmeye başladım 😂
TombulHatun Kuzulkurt kız diyorum ya ağlarken güldürüyo özellikle ramazana çok gülüyorum 😂 ay çocuk süt anneyi kabul etti ya utanmasam kızımı uyandırıp tekrar emziresim geldi oturdm neden erken emmeyi bıraktı diye ağladım 😂
Kuzulkurt TombulHatun ben şeye güldüm bebeğe ramazan ramazan deyip bizim önümüze ne geliyorsa onu yedik sen seçicisin falan dedi 😂
Mevanuraaa Kuzulkurt İlk bölümden beri dizi başlamadan çay çekirdek peçete herşeye hazır 😂 eşimle çok sever izleriz 🥰❤️ En çok ağladığım bölüm Rıfat’n terk edildiği bölümdü kesinlikle hala çok üzülürüm.. Birde bu bölüm beni affet dedi ya yolasım geldi kızı 😡
Cicilibicili Kuzulkurt ya bende izliyordum ilk baştan ağlamaya başladım daha ama benim kız bensiz uyumuyor onu uyutayim derken bende bayılıyorum 😅bugün tekrarı olur herhalde dimi haberi olan?