Ask_hosmus kız ben sadece hamile kalmak istediğim 2 ay kullanmadpm onun dışında hamilelikte bile kullandık 4 senedir ne patlak ne içerde kalma bir sıkıntı olmadı çok şükür maşallah 😂😂
Bir korunma meselesi 🤷♀️
TombulHatun 40 Bi çıksında çok isterlerse spirale para kondom kullanırım 😂 en fazla ne kadar isterler acaba kız
Ask_hosmus Kız bende fiyat bilgi alamadım ki benim doktor hastane değiştirdi yeni hastanesi ters kalıyor biraz gidemedim de daha doktorun kendisini mi arasam acaba 😂😂
Kaç yaşındasınız 3 çocuğun buz varsa direk, yumurtaliklarinizi aldirsaydiniz veya baglatsaydiniz kendinizi istemiyorsanız 😞
TombulHatun Ben 40 çıkınca gidicem hem 2. Bi kontrol için hemde spiral için tutup da 500,600 TL alacak halleri yok😂
ketenprenses 23 yaşındayım canım yıllar sonra pişman olurum ben öyle bişey yapmış olsaydım o yüzden bağlatmadım
[silindi]
Ask_hosmus özel hastanede 2 bine dayanmis vaziyette😁hayirli olsun. Pahaliliktan nasibini oda aldi. Almasa olmazdi zaten
[silindi] nasıl yani Bi spiral takmak için 2 bin mi istiyorlar
Ask_hosmus kız 500 600e razıyım ben 🤣🤣
TombulHatun aşırı merak ettim bak 😂😂
[silindi]
Ask_hosmus tabiki canim. İstanbulda oyle ozeller uctu
[silindi] ohaa be, benim hastane ne kadar istiyor acaba 😂😂
[silindi]
Ask_hosmus sen dogum icin ne kadar odedin peki
[silindi] 7500 ödedim sezeryan sonrası normal olduğu için 🤧
Ask_hosmus kız zaten eşin yurtdışına gelecek spiral takmaya gerek var mı prezervatif kullan bence
Ay bende taktırmam lazım hatta onun için bilgi almak için girmiştim postun iyi oldu özel de taktırmak istiyorum bende prezervatif sevmiyorum 2 defa içimde kaldı 😖 ondan en iyisi taktırmak kaza olmadan🙄
Deleted_1 ya taktırayım 1, 2 ay rahat edim dedim eşim gidincede çıkarttırırım, 😂 of ne zor iş korunmak yaaa üf
Madampink bende bundan korkuyorum 😂
Ask_hosmus muayene olmuş neredeyse 300 muayene dahil 600 desin hemen taktıraym ama bu gidişle prezervatife devam oda çok ucuz değil ya işte 🤣
Ask_hosmus kız zaten takanlar kaç ay sonra anca düzene giriyor diyor yazık değil mi o kadar işkenceyi iki ay için mi çekecen 🙄🤔
Hiç korunmadım bilmiyorum 😂🤭