Ask_hosmus kız ben sadece hamile kalmak istediğim 2 ay kullanmadpm onun dışında hamilelikte bile kullandık 4 senedir ne patlak ne içerde kalma bir sıkıntı olmadı çok şükür maşallah 😂😂

TombulHatun 40 Bi çıksında çok isterlerse spirale para kondom kullanırım 😂 en fazla ne kadar isterler acaba kız

Ask_hosmus Kız bende fiyat bilgi alamadım ki benim doktor hastane değiştirdi yeni hastanesi ters kalıyor biraz gidemedim de daha doktorun kendisini mi arasam acaba 😂😂

Kaç yaşındasınız 3 çocuğun buz varsa direk, yumurtaliklarinizi aldirsaydiniz veya baglatsaydiniz kendinizi istemiyorsanız 😞

• [silindi]

Ask_hosmus özel hastanede 2 bine dayanmis vaziyette😁hayirli olsun. Pahaliliktan nasibini oda aldi. Almasa olmazdi zaten

Ay bende taktırmam lazım hatta onun için bilgi almak için girmiştim postun iyi oldu özel de taktırmak istiyorum bende prezervatif sevmiyorum 2 defa içimde kaldı 😖 ondan en iyisi taktırmak kaza olmadan🙄

Deleted_1 ya taktırayım 1, 2 ay rahat edim dedim eşim gidincede çıkarttırırım, 😂 of ne zor iş korunmak yaaa üf

Ask_hosmus muayene olmuş neredeyse 300 muayene dahil 600 desin hemen taktıraym ama bu gidişle prezervatife devam oda çok ucuz değil ya işte 🤣

Ask_hosmus kız zaten takanlar kaç ay sonra anca düzene giriyor diyor yazık değil mi o kadar işkenceyi iki ay için mi çekecen 🙄🤔
                  Hiç korunmadım bilmiyorum 😂🤭