Ask_hosmus Sağlık ocağı gibi yerler var aile planlaması, ben orda taktırdım ücretsiz 😂
Bir korunma meselesi 🤷♀️
Ask_hosmus 460 lıra verdım takılırken doktorun krsı ıdasında catal olan bı oda vardı orda takıldı. Herhangı bı hormon bozuklugu yapmadı bende ara lekelenme oluyor oda az bı sekılde bı kere gelıp bıtıyor adetım aynı sekılde devam edıyor sdece bıraz daha sıvı akıyor oda dert olmuyo.
Ask_hosmus Balon gibi şişir bir yerlerden hava kaçırıyorsa patlaktır 😂😂😂😂
Matruskaa muane ücreti ayrı mı verdin peki toplam mı 460 mı verdin
TombulHatun çok mantıklı 😂 spiral olmazsa kondom alırız artık 😂😂
Ask_hosmus kız ben sadece hamile kalmak istediğim 2 ay kullanmadpm onun dışında hamilelikte bile kullandık 4 senedir ne patlak ne içerde kalma bir sıkıntı olmadı çok şükür maşallah 😂😂
TombulHatun 40 Bi çıksında çok isterlerse spirale para kondom kullanırım 😂 en fazla ne kadar isterler acaba kız
Ask_hosmus Kız bende fiyat bilgi alamadım ki benim doktor hastane değiştirdi yeni hastanesi ters kalıyor biraz gidemedim de daha doktorun kendisini mi arasam acaba 😂😂
Kaç yaşındasınız 3 çocuğun buz varsa direk, yumurtaliklarinizi aldirsaydiniz veya baglatsaydiniz kendinizi istemiyorsanız 😞
TombulHatun Ben 40 çıkınca gidicem hem 2. Bi kontrol için hemde spiral için tutup da 500,600 TL alacak halleri yok😂
ketenprenses 23 yaşındayım canım yıllar sonra pişman olurum ben öyle bişey yapmış olsaydım o yüzden bağlatmadım
[silindi]
Ask_hosmus özel hastanede 2 bine dayanmis vaziyette😁hayirli olsun. Pahaliliktan nasibini oda aldi. Almasa olmazdi zaten
[silindi] nasıl yani Bi spiral takmak için 2 bin mi istiyorlar
Ask_hosmus kız 500 600e razıyım ben 🤣🤣
TombulHatun aşırı merak ettim bak 😂😂
[silindi]
Ask_hosmus tabiki canim. İstanbulda oyle ozeller uctu
[silindi] ohaa be, benim hastane ne kadar istiyor acaba 😂😂
[silindi]
Ask_hosmus sen dogum icin ne kadar odedin peki
[silindi] 7500 ödedim sezeryan sonrası normal olduğu için 🤧
Ask_hosmus kız zaten eşin yurtdışına gelecek spiral takmaya gerek var mı prezervatif kullan bence