Ask_hosmus 460 lıra verdım takılırken doktorun krsı ıdasında catal olan bı oda vardı orda takıldı. Herhangı bı hormon bozuklugu yapmadı bende ara lekelenme oluyor oda az bı sekılde bı kere gelıp bıtıyor adetım aynı sekılde devam edıyor sdece bıraz daha sıvı akıyor oda dert olmuyo.

Ask_hosmus kız ben sadece hamile kalmak istediğim 2 ay kullanmadpm onun dışında hamilelikte bile kullandık 4 senedir ne patlak ne içerde kalma bir sıkıntı olmadı çok şükür maşallah 😂😂

TombulHatun 40 Bi çıksında çok isterlerse spirale para kondom kullanırım 😂 en fazla ne kadar isterler acaba kız

Ask_hosmus Kız bende fiyat bilgi alamadım ki benim doktor hastane değiştirdi yeni hastanesi ters kalıyor biraz gidemedim de daha doktorun kendisini mi arasam acaba 😂😂

Kaç yaşındasınız 3 çocuğun buz varsa direk, yumurtaliklarinizi aldirsaydiniz veya baglatsaydiniz kendinizi istemiyorsanız 😞

• [silindi]

Ask_hosmus özel hastanede 2 bine dayanmis vaziyette😁hayirli olsun. Pahaliliktan nasibini oda aldi. Almasa olmazdi zaten