CilekliVotka bir posta okudum 3.cocugu sprial takiliyken olmus kac gun sonra aile planlamasinda bende taktiricam smdi dusunur oldum 😔
Bir korunma meselesi 🤷♀️
TombulHatun hangi markası iyi prezervatifin 😂
Deleted_1 bu gidişle ben korunamıcam 😂 en iyisi geri çekilme 💃🤯😂😂😂😂
Ask_hosmus ben durexten başka kullanmadm ve trendyol indirimini takip edip stoklu alırım rn son geçen sene ekimde almışım 60 tanesi 90 TL 🤣🤣
Nurhayatopal Korkmanıza gerek yok Nasip bu işler ol der olur🫶🏻
Ask_hosmus imm evet yaşınız gençmis ☺️☺️
TombulHatun oha prezervatif bile pahalı 😂 hep siyaset oyunları bunlar sırf çocuk yapalım diye 😂😂
Ask_hosmus vala çocuk yapmayın diyorlar ama doğum kontrol şeyleri hep pahalli prezervatif,doğum kontrol hapı falan pahalli
Ask_hosmus kız o fiyay geçen senenin şimdi baktım 40 tanesi 120 _150 arası 😂
ketenprenses kim diyor yapmayın diye en az 4 çocuk yapın diyor ya devlet büyüklerimiz 😅
TombulHatun ohaa balon kullansak aynı işlevi vermez mi acaba 😂😂
Ask_hosmus balon çok sıkar adam kangren olur 🤣 eşime söyledim diyoki bim poşeti ne güne duruyor eskiden prezervatif mi varmış 🤣🤣
Ask_hosmus korunmasan tavşan gibi her yıl bi tane bebiş😂😂
TombulHatun ahahahha bim poşeti de iyiymiş 😂😂 bin poşeti kalın olmaz mı ama 😂😂
Ask_hosmus giç farketmez korusun yeter 😁😁
Deleted_1 ay iyice Hürreme benzedim 😂😂 deme öyle kız ben kendimden geçtim artık Bi 10 yıl bebe sesi duymak istemiyorum 😂😂
Ask_hosmus yaaa kıyamam 😂😂
Şaka şaka hakkında hayırlısı olsun rabbim olmayanlara versin inşallah 🌺🤲🏻
Deleted_1 sen zaten en başta dualarımdasın 🌸 sancı çekerken bile aklıma gelmiştin dua etmiştim umarım kabul olur lohusayken de sık sık ediyorum, o yüzden sana diyorum ya yakında güzel haberini alıcaz diye 🌸🌸
Ask_hosmus yaaa canımsın 🥰
Allah razı olsun rabbim kabul etsin inşallah banada isteyen hakeden herkese nasip etsin inşallah 🌺🤲🏻
Böyle güzel yorumlar okuyunca moralim 10 numara 5 yıldız oluyor 😂😬
Deleted_1 olsun olsun senin morelin yüksek olsun ki çabucak olsun bebiş 😂🌸🌸