Deleted_1 bu gidişle ben korunamıcam 😂 en iyisi geri çekilme 💃🤯😂😂😂😂

Ask_hosmus ben durexten başka kullanmadm ve trendyol indirimini takip edip stoklu alırım rn son geçen sene ekimde almışım 60 tanesi 90 TL 🤣🤣

Ask_hosmus vala çocuk yapmayın diyorlar ama doğum kontrol şeyleri hep pahalli prezervatif,doğum kontrol hapı falan pahalli

Ask_hosmus balon çok sıkar adam kangren olur 🤣 eşime söyledim diyoki bim poşeti ne güne duruyor eskiden prezervatif mi varmış 🤣🤣

Deleted_1 ay iyice Hürreme benzedim 😂😂 deme öyle kız ben kendimden geçtim artık Bi 10 yıl bebe sesi duymak istemiyorum 😂😂

Ask_hosmus yaaa kıyamam 😂😂
            Şaka şaka hakkında hayırlısı olsun rabbim olmayanlara versin inşallah 🌺🤲🏻

Deleted_1 sen zaten en başta dualarımdasın 🌸 sancı çekerken bile aklıma gelmiştin dua etmiştim umarım kabul olur lohusayken de sık sık ediyorum, o yüzden sana diyorum ya yakında güzel haberini alıcaz diye 🌸🌸

Ask_hosmus yaaa canımsın 🥰
                Allah razı olsun rabbim kabul etsin inşallah banada isteyen hakeden herkese nasip etsin inşallah 🌺🤲🏻
                Böyle güzel yorumlar okuyunca moralim 10 numara 5 yıldız oluyor 😂😬