İlişkide deliye çevirecek yöntemler verirmisiniz kızlar eşimin inlemesi konusmasi çok hoşuma gidiyor ilişki sırasında eşimi daha çok inletecek konuşturacak ikimizinde zevkten cildirmasini istiyorum
Delice gece yaşamak
ZRaporu 😃😃Güzel soru birde bebiş varmı bebiş diye sormak gerekir😂😂
Yasak_elma olmaz mı var ama gece uykusu var şükür
Lilo oral geldi aklıma
Lilo bende eşimin konuşmasını istiyorum 3 senelik evliliğimde ilk defa bunu ona söyledim konuşmanı istiyorum dedim oda bana dedi sende konus diye hep benden bekliyor bişeyler 🤦🏼♀️
Lilo O yönden şanlısın benim bebelerin ne gece ne gündüz uykuları yok hic sevmiyorlar uykuyu😑😑
Lilo kız konak gibi bi yerdemi yaşıyorsun yoksa sen🤩
Karşılıklı azdıracak şeyler söyle canım o söyledikçe sende ona karşılık güzel şeyler söyle kısık sesle kulağına 🙈
Bende konusmasini istiyorum amaa yooook adam suskun 🤣🤣
Lilo gorev gibi değilde zevk alarak yasarak sevismek aşırı zevk veriyor bana. Bol bol ten temasinda olmak okşamak dokunmak. Baska biseye gerek yok ,,😍
Boss Bosuna yırtınma kardes arkadaş cevap vermiyor kimseye🙄🙄
Yasak_elma sana sorasım geldi yaa koca inler mi yaw benimki niye hiç inlemiyor anlamadım haha 😀🤣
Anne123 inliyor tabi zevk alınca neden inlemesin kız taş olsa catlar inlemese😂😂Eşinden hiic cıt çıkmıyormu?
Yasak_elma tabi hızlı nefes alıp veriyor da benim gibi ah uh yapmıyor 🤣 ne yani zevk almıyor mu şimdi anlamadım ben 😀