İlişkide deliye çevirecek yöntemler verirmisiniz kızlar eşimin inlemesi konusmasi çok hoşuma gidiyor ilişki sırasında eşimi daha çok inletecek konuşturacak ikimizinde zevkten cildirmasini istiyorum

Lilo bende eşimin konuşmasını istiyorum 3 senelik evliliğimde ilk defa bunu ona söyledim konuşmanı istiyorum dedim oda bana dedi sende konus diye hep benden bekliyor bişeyler 🤦🏼‍♀️

Lilo O yönden şanlısın benim bebelerin ne gece ne gündüz uykuları yok hic sevmiyorlar uykuyu😑😑

Lilo kız konak gibi bi yerdemi yaşıyorsun yoksa sen🤩

Lilo ürgüp’e dair bir tek peri bacaları geliyor aklıma 😬😁

Karşılıklı azdıracak şeyler söyle canım o söyledikçe sende ona karşılık güzel şeyler söyle kısık sesle kulağına 🙈

Bende konusmasini istiyorum amaa yooook adam suskun 🤣🤣

Lilo gorev gibi değilde zevk alarak yasarak sevismek aşırı zevk veriyor bana. Bol bol ten temasinda olmak okşamak dokunmak. Baska biseye gerek yok ,,😍

6 gün sonra

Lilo biz babaannesine bırakıp gezmeye diye çıkıp gece tepe ıssız bi yere çekip arabada ilişkiye girmiştik efsaneydi ya hem farklılık oldu hem daha zevkli 😂

Anne123 inliyor tabi zevk alınca neden inlemesin kız taş olsa catlar inlemese😂😂Eşinden hiic cıt çıkmıyormu?

Yasak_elma tabi hızlı nefes alıp veriyor da benim gibi ah uh yapmıyor 🤣 ne yani zevk almıyor mu şimdi anlamadım ben 😀