İlişkide deliye çevirecek yöntemler verirmisiniz kızlar eşimin inlemesi konusmasi çok hoşuma gidiyor ilişki sırasında eşimi daha çok inletecek konuşturacak ikimizinde zevkten cildirmasini istiyorum
Delice gece yaşamak
ZRaporu 😃😃Güzel soru birde bebiş varmı bebiş diye sormak gerekir😂😂
Yasak_elma olmaz mı var ama gece uykusu var şükür
Lilo oral geldi aklıma
Lilo bende eşimin konuşmasını istiyorum 3 senelik evliliğimde ilk defa bunu ona söyledim konuşmanı istiyorum dedim oda bana dedi sende konus diye hep benden bekliyor bişeyler 🤦🏼♀️
Lilo O yönden şanlısın benim bebelerin ne gece ne gündüz uykuları yok hic sevmiyorlar uykuyu😑😑
Lilo kız konak gibi bi yerdemi yaşıyorsun yoksa sen🤩
Karşılıklı azdıracak şeyler söyle canım o söyledikçe sende ona karşılık güzel şeyler söyle kısık sesle kulağına 🙈
Bende konusmasini istiyorum amaa yooook adam suskun 🤣🤣
Lilo gorev gibi değilde zevk alarak yasarak sevismek aşırı zevk veriyor bana. Bol bol ten temasinda olmak okşamak dokunmak. Baska biseye gerek yok ,,😍
Boss Bosuna yırtınma kardes arkadaş cevap vermiyor kimseye🙄🙄
Yasak_elma sana sorasım geldi yaa koca inler mi yaw benimki niye hiç inlemiyor anlamadım haha 😀🤣
Anne123 inliyor tabi zevk alınca neden inlemesin kız taş olsa catlar inlemese😂😂Eşinden hiic cıt çıkmıyormu?
Yasak_elma tabi hızlı nefes alıp veriyor da benim gibi ah uh yapmıyor 🤣 ne yani zevk almıyor mu şimdi anlamadım ben 😀
Anne123 Kız zevk almasa boşalirlarmı🤭Demekki senin herifde ses cıkartamıyor huyu öyle belkide🤷♀️😂
Yasak_elma doğru boşalmazlar dimi 😀 bian bende zevk almadığını düşündüm .. 🤣
Melike-Alya mesela neler söyleyebiliriz ben daha yeni evliyim bana biraz öneride bulunurmusun 😁🙈
Anne123 E yani🤔
Sjsjsjsjsjsjsjsj Direk söyleyebilirsin diyince utandım şimdi🙈 canım sürekli sekste eşini işinde iyi olduğunu hissettirecek şeyler söyle kulağına çok güzel s*kiyosun , beni çıldırtıyosun , süpersin zevkten dört köşe oluyorum falan 🙈 bide ben mesele kulağına sessizce amımı parçala,sabaha kadar becer beni , amım yanıyor oluk oluk boşalda sönsün ateşim falan diyorum🙈🙈 eşim aylardır görevde 1 ay sonra izne gelecek hep aklımda kuruyorum çok özledim 🙈
Melike-Alya ayyyy giiiiizzzz 😳😳ayyy çok utandım nasıl söylenir ki öyle şeyler 😂😂 okurken bile utandım 🙈🙈🙈😅😅😅
Melike-Alya valla cnm bende 3 aylık yeni evliydim eşim cezaevine girdi 6 aydır yok inşallah Rabbimin izniyle bu Çarşamba gelecek bende çok özledim eminim oda çok izlemiştir 🥰🤗😊
Yasak_elma Ahahha bizde var bebiş zorluklarını en iyi ben bilirim 😀
Sjsjsjsjsjsjsjsj Eşin sonuçta kız yatakta utanma olmaz🫣
Sjsjsjsjsjsjsjsj Kız ne utanıyon kocan sonuçta yatakta utanma olmaz🫣😬
Melike-Alya 😬😬😬bunları hep içimden diyorum zevk alabilmek adına sesli söyleyemiyorum söylesem tepkisi ne oluf bilmiyorum 😒
Sjsjsjsjsjsjsjsj Rabbim kavuştursun canım güzel bi gece yaşayın🥰
deleted_14036 Hoşuna gider canm her erkek bu işte iyi olduğunu bilmek ister bn susup konuşmayınca falan eşim niye patates çuvalı gibi duruyorsun diyor 🤪🤪
Lilo bende burda bekliyorum
Lilo gece uykusunda birden organını ağzına alabilirsin
deleted_14044 ya benim eşim çok huylaniyo 5 aydır evliyiz 2,5 yıldır sex hayatimiz var ama eşim aniden dokununca ya da ne biliyim yanağını bile oksasam bir süre sonra huylaniyo çok sinir oluyorum söylüyorum da beni senden önce kimse böyle sarılarak dokunarak sevmedi alışkın değilim diyo kayinpederim kayinvalidem falan da pek sevmez dokunmayı ne yapabilirim bu konu hakkında bilmiyorum
Bilinmezbirkimse bizde ilk zamanlar öyleydik. 9 aydır evliyim ve 2 senedir birlikteyiz. Evde boş boş otururken bile bana dokunmasını istemezdim gece kolunu atardı uyuyamazdim. Şimdi ben ona kolumu atmadan uyuyamıyorum 😂😂
Lilo ay happymomdan buraya gelince nereye geldim dedim 😁😁😁 yazılanları okudum gülmekten ölücem kız siz neler yaşıyorsunuz böyle 🤣🤣🤣
Melike-Alya hele senin açık sözlülüğüne bittim 🤣🤣🤣🤣