Kızlar cinsel yönden karşı tarafı etkilemek için en güçlü silahınız ne ?
Cinsellik
Sexy giyinmek ve ciplak uyumak 😃
babygirlx kız ya deprem olsa gece çıplak uyunur mu hiç cesaret edemiyorum 😀😀
Gunsroses bu çok değişkenlik gösterir bizde ya bazen eşimin yanından geçsem ne güzel kokuyorsn der sırnaşır hemen bazen de firikik vererek yani tek bir şey yok ama en güçlüsü dersen duştan çıkıp bornozla evde dolaşmak 😀😀
TombulHatun her zaman degil etkilemek istedigimde altim ciplak olur ister istemez yapisiyor magnet gibi cekiyorum onu 😅
babygirlx he o zaman tamam 😀 pijamanın içine iç çamaşırı giyinmemekte iş görüyor 😀😀
Gunsroses Eşim tam bir göğüs bağımlısı 😂😂 onu gördüğü an her şeyi unutuyor tek silahım memelerim 😂😂😂😂
Amannebileyim ay bende göğüs yok ya o kadar koku ve firikik okeyim
- Düzenlendi
Gunsroses Bende de fazla yok aslında ama eşim çok seviyor 80 beden sütyen kullanıyorum diz kapağına kadar uzanan sırtı çapraz ipli göğüsleri tül olan bi saten geceliğim var bazen eşim geleceği saate doğru onu giyiniyorum elbise gibi olduğu için pek absürt durmuyor fazla makyaj yapan biri değilim zaten siz de açık bir elbise veya gecelik tarzı bir şey almalısınız bence
Gunsroses duştan sonraki hafif ıslak saçlarım 😁 saçlarım düz ve göğüs altında, duştan çıkınca eşim hep etrafimda olur 😂 birde göğüs ve popo. Evde genelde sütyen giymem, bazen crop bazen de dekolteli birsey giydigimde eşim hep göguslerime bakar. 😂 yuvarlak ve dik bi popom var, kalçalarimda biraz var tabi, dar bi şort ve ya mini bi etek felan giydigimde elleri hep popomda olur. Bazen özellikle yerden birsey alırken önünde eğiliyorum, eriyip bitiyor karşımda 😂😂
Sedaa fiziğinizin güzel olması avantajınız.benim kilo alıp vermekten vücudum mahvoldu ya.ve kalçalarımda selülitlerim var hiç beğenmiyorum.eşimde beğenmiyodur 😞
babygirlx ya nasıl yatıyorsunuz öyle ben çekiniyorum 😅
- Düzenlendi
Sedaa şahane tüyolar🤩 Eşim sürekli sütyenli gezmemden şikayetçi ama sütyen takmayınca sönük duruyor sanki crop giyinince duruşu düzelir mi acaba 😅
Uykulupingue ben bazen ince dantelli sütyen giyiyorum, üzerine önü düğmeli bi bluz ama dügmeleri biraz açıyorum 🤭 ben 85 beden giyiyorum. Gögüslerim ne cok büyük ne de cok kücük. Emzirme döneminde dolgun dolgun cok güzeldi ama emzirmeyi bıraktım, şuan benimkilerde sönük birazcık 😅 ama dar crop felan giyince kötü durmuyor bende 😁