delikcorap şaka da olsa yazdığı hiç hoş değil. Ben çocuğu mu aç bırakmak için doğurmadım.
Evde kaybolan ekmek🙄
Sutlucikolati şakada olsa hiç hoş değil. Ben çocuğu mu aç bırakmak için doğurmadım.
Feyba fırına, tencere içine, mutfak dolabının altına(bizim dolabın altı açık) buz dolabına, oyuncakların içine, koltuk arkasına, TV arkasına, kapıların arkasına asmış olabilir, çocuk bu her yere koymuş olabilir bak ummadığın Bi yerden çıkıcak😂
Kuzulkurt çocukdaki akla bak 😂 40 yıl düşünsem aklıma gelmez kız ekmeğin içine koymak 😂😂
Ask_hosmus Bulamadım ki aklıma başka bir yer de gelmiyor bakalım ekmek nereden çıkacak.😂
Feyba bende merak ediyorum bize de yazarsın nereden çıktığını 😂
Feyba tabiki kaybolmadi cikicak biryerden bulunca yaz mutlaka
Kız buldun mu ekmegiii
Ask_hosmus benimde hiç oraya bakmak aklıma gelmemişti akşam yemeğinde farkettik 😂
Feyba evet insan merak ediyor nereye gitti diye normal tabiki 😂
Feyba delikcorap Sutlucikolati Arkadaşlar siz benden de komiksiniz 3 yaşında çocuk bütün ekmeği nasıl yesin hem de 1.5 ekmek :D Tabi ki şaka yapıyorum yazdıklarınızı görünce kahkaha attım resmen.
Kuzulkurt düşünsenize anahtarı tanımıyorsunuz fırına gidiyorsunuz diyonuz bu ekmeğin içinden anahtar çıktı diye 😂😂😂
Ask_hosmus kız ekmeğini içi bomboştu kızım hepsini çıkarmış gitsekte fayda etmezdi 😂
Kuzulkurt knk senin anahtar çok kayboluyor düzgün Bi yere koy şunu 😂😂
Ask_hosmus bazen kaynım gelince atıyor cebine gidiyor bazen eşim hem kendi anahtarını hem benim anahtarımı alıp gidiyor 😂 anahtarım her zaman kapıdadır ordan alan geri koymuyor 😵💫😂
Kuzulkurt sende al memene koy 😂 ay geçen çakmak koymuşum memeyi Bi çıkardım lap çakmak düştü eşim ters ters bakıyo bu ne diye 😂😂
Ask_hosmus ayy hiç rahat edemem ki 😂
Feyba Merak ettim bende bulursan bizede söyle😀
Kuzulkurt alışırsıııın 😂😂 ben neler koyuyordum lisede ah be küçük de değil di memelerim haaa her şer sığıyordu😂