Feyba fırına, tencere içine, mutfak dolabının altına(bizim dolabın altı açık) buz dolabına, oyuncakların içine, koltuk arkasına, TV arkasına, kapıların arkasına asmış olabilir, çocuk bu her yere koymuş olabilir bak ummadığın Bi yerden çıkıcak😂

Feyba bende merak ediyorum bize de yazarsın nereden çıktığını 😂

Kuzulkurt düşünsenize anahtarı tanımıyorsunuz fırına gidiyorsunuz diyonuz bu ekmeğin içinden anahtar çıktı diye 😂😂😂

Ask_hosmus bazen kaynım gelince atıyor cebine gidiyor bazen eşim hem kendi anahtarını hem benim anahtarımı alıp gidiyor 😂 anahtarım her zaman kapıdadır ordan alan geri koymuyor 😵‍💫😂

Kuzulkurt sende al memene koy 😂 ay geçen çakmak koymuşum memeyi Bi çıkardım lap çakmak düştü eşim ters ters bakıyo bu ne diye 😂😂

Feyba benimde bıçaklarım sonra çay kasıklarım kayboldu sofrayı asla dışarı sirkelemem çekmeceleri söktüm yerinden bulamadım 🤦 çeyrek altınım bile kayboldu açıklaması vardır belki

Kuzulkurt alışırsıııın 😂😂 ben neler koyuyordum lisede ah be küçük de değil di memelerim haaa her şer sığıyordu😂