fatimaaaa Feyba delikcorap Sutlucikolati Arkadaşlar siz benden de komiksiniz 3 yaşında çocuk bütün ekmeği nasıl yesin hem de 1.5 ekmek :D Tabi ki şaka yapıyorum yazdıklarınızı görünce kahkaha attım resmen.
Ask_hosmus Feyba fırına, tencere içine, mutfak dolabının altına(bizim dolabın altı açık) buz dolabına, oyuncakların içine, koltuk arkasına, TV arkasına, kapıların arkasına asmış olabilir, çocuk bu her yere koymuş olabilir bak ummadığın Bi yerden çıkıcak😂
Feyba Ask_hosmus Dün eşimle çay içecekken çerezlerimi koyduğum bi çekmece var benim sıpam oraya sıkıştırmış koymuş. Aklıma neler neler gelmişti ya. Kaybolan ekmeğin sırrı küçük bi çekmeceymiş.
Feyba Beyazskandalimm Kaybolan ekmeğin sırrı çerezlerimi koyduğum çekmece dün gece ekmek ordan çıktı.😂
Ask_hosmus Kuzulkurt düşünsenize anahtarı tanımıyorsunuz fırına gidiyorsunuz diyonuz bu ekmeğin içinden anahtar çıktı diye 😂😂😂
Kuzulkurt Ask_hosmus bazen kaynım gelince atıyor cebine gidiyor bazen eşim hem kendi anahtarını hem benim anahtarımı alıp gidiyor 😂 anahtarım her zaman kapıdadır ordan alan geri koymuyor 😵💫😂
Ask_hosmus Kuzulkurt sende al memene koy 😂 ay geçen çakmak koymuşum memeyi Bi çıkardım lap çakmak düştü eşim ters ters bakıyo bu ne diye 😂😂
Ask_hosmus Kuzulkurt alışırsıııın 😂😂 ben neler koyuyordum lisede ah be küçük de değil di memelerim haaa her şer sığıyordu😂
Feyba Yasak_elma Kaybolan ekmek. Çerezlerimi koyduğum çekmeceden çıktı.😂 kaşla göz arasında nereye koymuş sıpa ya.
Guliyare Feyba benimde bıçaklarım sonra çay kasıklarım kayboldu sofrayı asla dışarı sirkelemem çekmeceleri söktüm yerinden bulamadım 🤦 çeyrek altınım bile kayboldu açıklaması vardır belki
Feyba Guliyare ooo kız çeyrek altın nasıl kayboluyo ya. Ama o küçük ya bi yere falan düşse biraz zor bulunur. Düşünsene çocuk klozete atmış veya pencereden dışarı gitti çeyrek altın.E tabi insan bulamayınca aklına türlü türlü şey geliyor.
fatimaaaa delikcorap Ne R si senin kafada var mı? Düşüncesiz biri varsa sensin galiba. Merak etme tamamen kinaye vs var cümlemde. Abartı var edebiyat bunlar. Aklın yolu bir herkes 3 yaşında bir çocuğun 1,5 tam ekmek yemeyeceğini bilir. Senin benim düşüncemi sorgulayacak durumun var mı bu konuda ciddi şüphem var.
Dolunayy delikcorap Bende okuduğum vakit espiri olduğunu anladım . Siz nasıl bu kadar inandırıcı buldunuz onu anlamadım😂