Arkadaşım bebeğini bıraktı 2 günlük eşiyle tatil yapacaklar bebiş 8 aylık ben mama olarak neler verebilirim yada eline yemesi için neler verebilirim püre falan yaparsam blenderdan geçirsem yer mi sadece sütle biberonla olmaz galiba annesinin acelesi vardır bir türlü soramadım aradım açmadı şuanlık buraya yazma ihtiyacı duydum 🥰
Yardımınıza ihtiyacım var
Mujahide_esved 8 aylık bebeği 2 günlük bırakmak mı? 😲 2.5 hatta 3 yaşına merdiven dayamış kızımı 3 günlüğüne kaynanama bile bırakamam peki 🥹
Mujahide_esved yanlış anlama sadece soruyorum sana güveniyodur falan tamam belki normaldir bırakması bana anormal gelmiştir de bebegi nasıl aceleyle bıraktı gitti kız hemde 2 günlük kardesimi bırakmam ondan cokca büyük olmasına ragmen heleki aceleyle ne yer neyle beslenir hangi saatte yer uyur bunları söylemeden asla nasıl içi rahat etti
Rouge aceleyle cocuk bırakanı da ilk defa duydum . Sankı çantasını bırakıyo .. insanları anlayamıyorum hadi bıraktın.. yap kavanoza meyvesini corbasını ne yıyorsa artık şaka gibiler ya
Mujahide_esved bebeğin oyuncak olma ihtimali %100 😂
bitterdelisi24 demiiiii🤦🏻♀️ iyi ben anormal degilim o zaman.tamam bunları da gec Telefonu acmamıs ya gozun hep telefonda olur ne olursa olsun acarsın bebegin soz konusu yani hadi yemek yapamadın bare yaz bir kagıda arkadasına ver
Mujahide_esved Senlik bir durum değil tabi ki güvenmiş bırakmış ama 8 aylık bebeği 2 gün acele ile nasıl bırakabilir bir anne. Hadi bıraktı hiç mi öncesinde konuşmadınız ne yaparım ne yediririm diye.Plansız bir şekilde nasıl olabiliyor ki bu. Hadi o anlatmadı sen de mi sormadın öncesinde. Yani bu nasıl bir sorumsuzluk hem aceleyle eşya bırakır gibi bebek bırak hem de telefon açma.
8 aylık bebek ne yer ki kadına sinirlenmekten postu unuttuk cocugu olanlar soylesin de ac kalmasın bare annenin telefonu acmasını beklersek ohoğ hohoğ
Mujahide_esved şaşırdım size güveniyordur ama ben kimseye güvenemem sırf eşimle tatil yapacağım diye 8 aylık bebeğini nasıl 2 günlük birde aklım almıyor gerçekten helal olsın püre yapabilirsin irmikli patates havuçlu balkabapı çorba yada şehriyeli terbiyeli çorba
ALERJİSİ YOKSA
Ben şeftali muz güzelce yıkayıp soyup blender ile püre haline getirip veriyordum… yoğurtla herhangi bi meyve de verebilirsiniz karıştırıp..
Çorba içirmek istersen yoğurt çorbası var şehriyeli oda pratik ve genelde çoğu bebek sever hafif olduğu için
Tarif burda Un, yoğurt ve yumurta sarisi minik bir tencereye alınıp güzelce karıştırılır. Üzerine bir bardak su eklenip pürüzsüz olana kadar karıştırılır ve ocağa koyulur. Kaynamaya başlayınca tel şehriye ve bir tutam kuru nane eklenir.(((+8)))
Sebze çorbası yaparsan bi havuç bir patates güzelce yıkayıp küp küp yapıyordum 2 bardak su ile haşlıyordum yumuşayınca çok az irmik ekliyordum tatlı kaşığı kadar .. irmiği de pişince güzelce blenderdan geçirip veriyordum içine zeytinyağı eklenilirsiniz bir yemek kaşığı kaşığı kabızlığı olmasın diye zaten tuz vs verilmiyor…
Aklıma gelen bunlar var 🤷🏻♀️
Ayrıca genelde ben kendi kızıma hep kendi yediklerimden de verirdim tuz ve baharatlara dikkat ederek ama tabi çocuğu bilmiyorum anası ne vermiş ne yedirmiş üstte yazdıklarım alerjisi yoksa 8 aylık bebeğe rahatlıkla verilir… Kolaylıklar diliyorum 🤗🤗
Bu ne saçma bir şey :D Annesine sorsana ne mama veriyormuş en iyi o biliyordur. Ama bebeğini bırakıp da tatile gitmek ne bileyim çok absürt fantastik dizi konusu falan olabilir.
Mujahide_esved Kedilerini bile güvenip kimseye bırakamayan ben 🙄
Bu söylediğin gerçek mi? Aklı yerinde hiç kimsenin böyle bir şey yapacağını düşünemiyorum nedense…
Rouge bence kadın çocuğu bırakıp kaçtı yoksa hiçbir anne bunu yapamaz
- Düzenlendi
fatimaaaa″""“ annesinin acelesi vardır bir türlü soramadım aradım açmadı şuanlık buraya yazma ihtiyacı duydum ”""""🙄
Diye yazmış sonda ..
Mevanuraaa yani orası da değişik. Buraya yazıp burdan cevap gelmesini bekleyecek kadar hiç bir annesi kayınvalidesi ablası yok bu bacının. Aaaii olayın neresinden baksam anlayamıyorum
arman Ortada kesinlikle sorumsuz bi anne var kendi keyfi için bir bebek günlük dahi bırakılamaz….Güvenmiş olabilir orası ayrı ama şahsen korkarım ben … Ben olsam ne bebeğimi bırakırım ne de bir bebek kabul ederim anlık bi durum boğazında bişey kalsa Allah korusun arkadaşımız nasıl kabul etti nasıl bu sorumluluğu aldı aklım almıyor …
Mujahide_esved Ben 1′le 5 yasindaki çocuklarımı 2 saatliğine babannelerine birakamiyorum millet 8 aylık bebeklerini komşuya birakiyor hemde 2 günluğüne😲😲🙊
Ask_hosmus tövbe allah korusun asla bir insanın canını bırakabilecegine inanamıyorum ama şimdi öyle diyince aceleyle bıraktı telefonu acmıyor tövbe yarabbim yok canım o kadar da yapmaz heralde
Bence herkes anne baba olmamalı ya.Anne baba olmak için ehliyet alınsa keşke
Rouge yapmış olabilir belli olmaz insanlar çıldırdı iyice ben beklerim yarın post açsa dese ki arkadaşım bırakıp kaçmış şaşırmam yani, millet yeni doğan bebeğini doğurup koyuyor çöpün kenarına