Mujahide_esved Ben 1′le 5 yasindaki çocuklarımı 2 saatliğine babannelerine birakamiyorum millet 8 aylık bebeklerini komşuya birakiyor hemde 2 günluğüne😲😲🙊
Yardımınıza ihtiyacım var
Ask_hosmus tövbe allah korusun asla bir insanın canını bırakabilecegine inanamıyorum ama şimdi öyle diyince aceleyle bıraktı telefonu acmıyor tövbe yarabbim yok canım o kadar da yapmaz heralde
Bence herkes anne baba olmamalı ya.Anne baba olmak için ehliyet alınsa keşke
Rouge yapmış olabilir belli olmaz insanlar çıldırdı iyice ben beklerim yarın post açsa dese ki arkadaşım bırakıp kaçmış şaşırmam yani, millet yeni doğan bebeğini doğurup koyuyor çöpün kenarına
Yasak_elma araba sürmeyi beceremeyen binlerce kişiye ehliyet veriyorlar ,o da çözüm değil bence .
Ask_hosmus Ya ama o da o cocugu nasıl hemen aldı ya ben derdim nasıl bakıcam ne yer nasıl yer bilmiyorum sorumluluk almak da cok sey ..zor ..
Rouge katılıyorum sana asla sorumluluk alamam , hadi alerjisi olan bişey verdi nereden bilicek kadın al başına belayı sonra, demekki tatil daha önemli kadın için rahat olduğuna göre
Kuzulkurt bebek bana alışkın öyle sesini etmiyor ama haklısın ben olsam bende bırakamam çok pimpirikliyim
Rouge sürekli beraberiz bana alışkın cadde üzerinde oturuyoruz araba park edecek yer yok direk bıraktı çıktı ama benim çocuğum yok bilmiyorum oda demedi şunu şunu ver sen zaten biliyorsun halledersin dedi bende şaşırdım belki bana güvendiği için rahat ama dediğim gibi çocuğum yok diye sormak istedim
bitterdelisi24 belkide bana güvendi diye ama benim çocuğum yok ne yer içer bilmiyorum internetten annemden sorduğum kadarıyla birşeyler verdim püre falan da yaptım o değil de kimse ne yapayım söylememiş 😂🙄
arman planlı olmadı annesine bırakacakmış annesi son anda işi bozmuş direk dedi sana bırakayım müsait misin bende tamam dedim getirdi tatili bozmak istemiyorum dedi telefonda arar herşeyi yapman gerekenleri anlatırım dedi aklım almadı benimde ama ne bileyim bende çocuğumu öyle bırakamam yani çok rahat davrandı
Rouge annemi aradım işte anlattığı kadarıyla püre mama falan yaptım verdim bebe bisküvisi yaptım kendim fırında eline veriyorum inşallah güzel bakabilirim tecrübem yok ondan biraz şey oldum kendi çocuğum olsa hani bebeklikten bakıyor insan 8 aylık bide ek gıda yiyor sonuçta
Mavininoyunu teşekkür ederim Allah razı olsun nefis yemek tarifleri indirdim orada da bebekler için yazıyor aylarına göre hallettim karnını doyurdum uyuttum 8 aylık bebekler gündüz uykusu uyur mu acaba gece uyumadan önce süt de vereyim mi inek sütü kaynatılmış
Mevanuraaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun 😇
Mujahide_esved yok süt verme canım, tabiki uyur 2,3 kere uyurlar da gece ne yapıcaksın bu çocuk gece ne içicek?
Marbled annesiyle planlamıştı son anda annesi işi bozunca tatili iptal etmek istemiyorum müsaitsen yapabilirsen bırakayım dedi en yakın arkadaşım bebek de bana alışkın bıraktı gitti hemde 3 4 saatlik yol ben olsam bende kendi çocuğumu bırakamam kendi çocuğum gibi de bakarım ama arkadaşım biraz rahat davrandı
arman buradan cevap gelmesini beklemedim tabiki annemle konuştum sordum nefis yemek tarifleri indirdim orada bebeklere göre şeylerde var onlardan yaptım da verdim fırında bebe bisküvisi yaptım verdim
Rouge ne yer ne içer sordum zaten nasıl yapıcam diye ay canım artık internet var herşey var dedi eski devirde mi yaşıyoruz kız diye şaka da yaptı şaşırdım sonra ararım seni herşeyi detaylı anlatırım sana güveniyorum dedi gitti
Ask_hosmus devam sütü ver dedi arkadaşım
- Düzenlendi
Mujahide_esved 1 yaş öncesi inek sütü yasak 🙄