Mujahide_esved yok süt verme canım, tabiki uyur 2,3 kere uyurlar da gece ne yapıcaksın bu çocuk gece ne içicek?
Yardımınıza ihtiyacım var
Marbled annesiyle planlamıştı son anda annesi işi bozunca tatili iptal etmek istemiyorum müsaitsen yapabilirsen bırakayım dedi en yakın arkadaşım bebek de bana alışkın bıraktı gitti hemde 3 4 saatlik yol ben olsam bende kendi çocuğumu bırakamam kendi çocuğum gibi de bakarım ama arkadaşım biraz rahat davrandı
arman buradan cevap gelmesini beklemedim tabiki annemle konuştum sordum nefis yemek tarifleri indirdim orada bebeklere göre şeylerde var onlardan yaptım da verdim fırında bebe bisküvisi yaptım verdim
Rouge ne yer ne içer sordum zaten nasıl yapıcam diye ay canım artık internet var herşey var dedi eski devirde mi yaşıyoruz kız diye şaka da yaptı şaşırdım sonra ararım seni herşeyi detaylı anlatırım sana güveniyorum dedi gitti
Ask_hosmus devam sütü ver dedi arkadaşım
- Düzenlendi
Mujahide_esved 1 yaş öncesi inek sütü yasak 🙄
Mujahide_esved yani toz mama bıraktı dimi
Ask_hosmus evet toz halinde
Mujahide_esved seni tanımam etmem belki küçük kardeşin kuzenin vs çok çocuk vakmis olabilirsin ama ben şahsen çocuğu olmayan tecrübesi olmayan birine değil anneme kaynanama dahi içime sinip bırakamıyorum 2 3 saatliğine bide 2 gün yok artık! Bide aceleyle ne ya😅insan bu çocuğa ne yedirip ne içerdiğini söyler hazırlar bırakır gider veya hazır alır falan filan da yani ne rahatlikmis bu maşallah. Umarım başka bisey çıkmaz telefonu da açmıyor demişsin postun sonuna gitmedim açmıştır belki 🤷♀️😅
Cicilibicili annesine bırakacaktı bana planlı değildi annesi son anda olmayınca bana söyledi getir dedim evim cadde üzerinde araba park edecek yer yoktu eşi bekliyordu direk bıraktı çocuğu ararsın herşeyi sana anlatırım dedi aradım çekmedi galiba sonradan ulaştım ama o sıra anneme sordum zaten nefis yemek tarifleri falan da indirdim orada aya yaşa göre neler yapabilirim yazıyor zaten arkadaşıma söyleyince ay kız artık herşey internette var bakarsın ne olacak dedi espiri de yaptı öyle gitti çok rahat zaten benim çocuğum olmadığı halde şuan diken üstündeyim güzel bakabileyim diye bende asla bırakamam bana güvendi Allah razı olsun ama ben anneme bile güvenemem bu konuda
Mujahide_esved sen degil onun yapması lazım zaten senlik bisey yok da keske sorumluluk almasaydın ya
Mujahide_esved ben ne okudum acabaa ? Şaka mı bu ciddimisiniz siz ? 8 aylık bebeği bırakip kocasıyla tatile mi gitmiş. Gercek mi bu ya. Neyin kafası bu ? Siz demediniz mi ben nasıl bakarım bu çocuğa diye bu çocuğun yeri annesinin yanı ne demek bırakıp da gitmek. Ayyy ben pes diyorum yuhh diyorum olmaz olsun. Böyle Gaba zihinli insanlar diyorum.
- Düzenlendi
Mujahide_esved annesinden iyi bakıcagın kesin
Mujahide_esved asırı sinir oldum kadına kendi eski devirde ne alakası var sorumsuzlukla eski devirin 😤
Mujahide_esved baya rahaaaat😬sjmdi şöyle bir şey var samimiyiz dedin çocuk alışık falan ama misal bu çocuk daha küçük ya puturlu yiyemese ya Allah korusun boğazına bisey takılsa sen de paniklersin yani, sende biliyorsun İnternette her şeyin olduğunu elbette bide akıl veriyor 🥵bunu gece uyuması vs vs belki kokusunu arayacak uyumayacak. Yani ben sen karamsarlığa kapıl diye söylemiyorum arkadaşın bunları düşünmemiş mj acaba onu anlayamadım nasıl bu kadar rahat 🤷♀️
Rouge ben olsam bende bırakamam bakamam dedim zaten başka kimim var bu şehirde annem olmadı dedi ısrar etti tamam dedim inşallah 2 gün boyunca çok güzel bakarım annesinden çok ben endişe ediyorum
Cicilibicili kısacası tatil ona cazip geldi galiba 🙄 bazen çocuk yaramaz diye gündüz getirip bırakıyordu ne olur biraz burada kalsın ben canımdan bezdim diyordu akşam gelip alıyordu ama çocuk benim evimde çok akıllı anlamadım
Mujahide_esved arkadaşını sen daha iyi tanırsın ona bakmak zor geliyordur belki başka psikolojik durumları falan varsa bilemedim…
Mujahide_esved madem bakamayacak ne diye çocuk yapıyorlar anlamıyorum.
Mujahide_esved merak etme inanki sen ondan daha iyi bakarsın baksana kendi de internete güveniyormus zaten. insallah bisey olmaz .bir kere cok sevdigimiz yakınımız vefat etti cok kötü sekilde anneme git dedm kardesime bakarım o kadar bana alıskın bak suan evliyim fındıgım hergün bizde onsuz yapamam cogu zaman bizde kalıyor benimle uyuyor vs ama cocuklar anneyi gün boyunca gormediginde hemen huysuzlanmaya baslıyorlar o zaman da böyle olmustu.ne kadar alısık olsa da olmuyor yani büyüdügünde o kadar sorun olmuyor ama 8 aylık ya