Mujahide_esved halen tatiline devam ediyorsa gercekten pes artık ya
Yardımınıza ihtiyacım var
Mujahide_esved onu sabah da verebilirsin . Ya benim kız da sekiz aylık olacak da ek gıda falan ben pek veremiyorum aç kalmayı seviyor. Ondan o bebeği vilmiyorum. Genellikle formülle mi besleniyor ek gıdayla mı? Çorba falan yaparsan domates salçası kullanma. Tuz şeker kullanma.
Mujahide_esved inek sütü 1 yaş sonrası canım ben sadece muzlu ve çilekli veririrseniz. İçmedi sade benimki
Mujahide_esved Annesi hala tarif etmedi mi🙄
Mujahide_esved Anacığı geldimi yavrucağın🙄
Mevanuraaa dün geldi akşam aldılar çocuğu şükür sorun çıkarmadı ilk gece ağladı sadece ama birdaha böyle bir sorumluluk almam yazık çok ağladı
Mujahide_esved 8 aylık bebeğini 2 günlüğüne size mi bıraktı? Ya anneme- kayınvalideme bıraksam mı diye soranları gördüm de arkadaşa çocuk emanet edip gideni görmedim.
Rouge bazen iki- üç saatlik işim olduğunda 1.5 yaşındaki kızımı kayınvalideme bırakıyorum. Yemeğinden meyvesine, atıştırmalığına kadar çanta hazırlıyorum. Uyku saatlerinde annemi arayıp hatırlatıyorum. Yedek kıyafetiydi oydu buydu derken annem ‘iki saat için bavul hazırlıyorsun’ diye takılır bana. Yani nasıl bir rahatlık şoka girdim.
Mujahide_esved Ben 7 aylık kızımı bırakıp hastahaneye gidemiyorum. Meme arar ağlar diye. Hakaret etmek istemiyorum ama 7 aylık çocukla da gayet tatil yapılabilir. Biri 4 aylık biri 3 yaşında çocukla tatil yaptım. İlk kez oğlumu anneme bırakıp dışarı çıktığımızda vicdan azabından elim telefonda kalmıştı oda bana muhtaç olmadığı halde. Çocuklarımı götüremediğim yere bende gitmem. Anne babalık önce gelmeli eşle geçireceğin 2 günden. Benim içim parçalandı. Oda rahat rahat aşnafişnesini yapmıştır inşallah.
Mujahide_esved Senin değil anasının düşünmesi lazımdı çok şükür sorunsuz atlatmışsın ..🤗 Bencede bir daha asla kabul etme çocuğa yazık yani 🌼