Merhabalar kızlar🌺 öncelikle herkese mutlu huzurlu bir gün diliyorum. Saçlarımı 2 kez siyaha boyattım. 24 yaşındayım. 3 ay önce evlendim. Şimdi bi farklılık olsun istiyorum. Kızılın hangi tonunu önerirsiniz? Bi de Gaziantep’te önerebileceğiniz kuaför var mı?
Saç
Siyahtan dönmek çok zor
Annafreud kızıl önermem. Saçında siyah varsa açtırıp boyatmanı da önermem. Ama illa boyatıcam diyorsan bakır tonları kızıldan daha genç gösteriyor. Kızıl orta yaşlı saçı gibi 😐
- Düzenlendi
Annafreud Benimde siyahtı geçen hafta bakır kızıla boyattım iki karışım çok hoş oldu nettende bakır kızıl rengine bakabilirsin hoşuna giderse sadece kızıl yapmak yerine bakırla karıştırabilir.Siyahı açacaksan sonrasında çok iyi bakım yapmak gerekiyorki saç kendine gelsin,keratin maskesi serumu fön suyuna kadar keratinli tercih ettim tahminimden çok çabuk saç kendini toparlamaya başladı he tabi yapan kişininde biraz tecrübesi oluyor galiba
Kuzulkurt ben de aslında bakır kızıllara da baktım. Hatta beğendiğim de bakırımsı ama tenime gider mi emin olamıyorum
Asaftugce42 ama siyahım aktı. 3 ay önce boyamıştım. Kahvelerim çıktı hep
Goat hemen bakınıyorum🌺teşekkür ederim
Annafreud ben normalde buğday tenliyim bakıra boyadım. Tatile gittik karardım biraz ama yinede yakıştırıyorlar
taricat eşim çok canlı istemiyor yoksa ben de çilek kırmızısına bayılmıştım😍