deleted_13428 seninle aynı psikolojideydim evlendikten tam 5 sene boyunca bu psikoloji beni yedi bitirdi . Benim de göğüslerim aynı seninki gibi . Hatta patavatsız görümcem bile senin göğsün küçük gelinlik bile güzel durmaz, senin göğsün küçük süt gelmez vs vs sürekli laf söyleyip moralimi bozuyordu . Tabii ondan fazla emzirdim orası muamma :) ama insanda hep özgüven kırıklığı olarak kalıyor bu küçük göğüs , aynı senin gibi bende eşimin beğenmediğini düşünüyorum . Çünkü bu bir gerçek ki erkeklerin büyük çoğunluğu büyük ve dolgun meme hastasıdır . Meme onlar için cinsellikte çok önemli bir obje 🤷🏻♀️ en sonunda psikolojim yıpranmaya başladığı için artık bu durumu takmama kararı verdim. Yani biz de böyleyiz kuzum Allah böyle yaratmış napalim ? Çok büyük meme isteyen kocalar da 20-30 bin lirayı versin seve seve gider yaptırırız . Veremiyorlarsa da sanslarina kussunler onlar çok mu mükemmel sanki her insanın bir kusuru vardır ki bence bu bir kusur olarak görülemez bunlar da bizi biz yapan şeyler . Sen kendini böyle sev ya da eşin karsilayabilecekse ücretini silikon taktırmak istiyorum ben diye soyle. Ama bazı erkekleri doyurmak mümkün değildir bunu da unutma . Memeni yaptırırsın bu sefer buyuk kalcali kız videolarini izler . Yani tamamen onlarin hayalindeki kadın olmayı hedeflersek yandık , yapilmadik yerimiz kalmaz. Önemli olan bizi biz olarak kabul etmeleri , öyle sevmeleri .