Popy_ 45 kiloyum :( Zayıf olduğum için küçük göğüslerim var büyük ihtimal ama kiloda alamıyorum onuda çok denedim. Özgüven eksikliği yaşıyorum vücudumu hiç beğenmiyorum keşke güzel bi fiziğim olsaydı
Küçük göğüs sorunu :(
Seda06 Umarım öyledir ya😔
eserekli_kiz1 Herkes öyle söylüyor ama sütten kesildikten sonra tekrar eski haline dönüyormuş bilemiyorum ne kadar doğru🤷🏼♀️
Katty Yok 90-95 olmasın zaten 😂 85 olsun isterdim ama destekli 75 i bile dolduramıyor olmaları çok üzüyor beni😔
deleted_13428 4 aylik bebegm var 2ay emzirebildim sutum yok ama hala ayn8 goguslerim
deleted_13428 kilo aldıkça onlarda büyür büyük ihtimalle bi dahiliye ye gidip kan değerlerine baktır istersen
deleted_13428 kilo almayı denesen balık yağı işe yarıyor kilo alırsan belkı onlarda büyür .. benımki de 90 beden bende kucuk olsun isterdim ……. Ah ah bende kucuk olmadığı ıcın üzülüyorum
deleted_13428 boşver aşkım ya İnan 85 takıyorum emziriyorum sallandılar aşağı . küçük olduğu için hiç bir zaman sarkmayacak iyi tarafından bak
deleted_13428 herkesın derdı farklı benm goguslerım bekarken zaten buyuktu ıkıncı dogumumu yaptım ve kocakarı gbı oldu ıyıce nefret edıyorum resmen daha 30 olmadan memelerım cocugun kafasından buyuk esımde memnun degıl ben zaten degılm küçültmek ıstıyorm 30 bını gozden cıkarmak gerekıyo aldıgım elbısler alttan oluyo memelerden kapnmıyo o kadar kotu bır goruntukı emin ol küçük olmasını tercıh ederdım. Büyük basın derdı buyuk oluyo maleseff
Yorgunannee Meme küçültme ameliyatını devlet hastaneleri ucretsiz yapiyo
deleted_13428 Benim de öyleydi bebek olduktan sonra 75 ten 85 e büyüdü. Ama bazen o kadar sırtım ağrıyor ve terletiyor ki diyorum küçük memenin gözünü seveyim akarı kokarı yok mis gibi
Benimki de gereğinden fazla buyuyo belim ağrıyor artık keşke küçük olsa diyom bazen
- Düzenlendi
deleted_13428 ben göğüs konusunda yorum yapmak için gelmedim. Bence eşini tiktok gibi saçma uygulamadan kurtar . Posttaki en büyük sorun o gözüktü gözüme. Bir insan neden tanımadığı insanların çektiği saçma videoları izler. Geçiyorum dediğine bakma geçmese nerden bileceksin sanki.