Kızlar ben 75 beden destekli sütyen kullanıyorum ama göğüslerim o kadar küçük ki onu bile zor dolduruyor. Eşim ben beğeniyorum güzel diyor ama ben üzülmiyim diye seviyormuş gibi yaptığını düşünüyorum çünkü dün tiktoktan memeyle ilgili videolara bakmış bi tane kızın profiline girmiş tiktok sekmesini kapatmadığı için girer girmez karşıma çıktı ve çok üzüldüm. Sadece seni beğeniyorum başkalarının vücudu ilgimi çekmiyor diyor tiktokta karşıma çıkınca izlemeden geçiyorum diyor ama dün onu görünce çok zoruma gitti. Zaten hep kafaya takardım küçük olduğu için ama o benim kendimi sevmemi sağlamıştı. Şimdi bunları görünce hepsi yalanmış benim göğüslerimi sevmiyormuş düşüncesine kapıldım. Siz şimdi diyeceksiniz dert ettiğin şeye bak diye ama yaşamayan bilmez. Beni göğüslerimin küçük olmasından çok eşimin bu davranışı yıprattı. Neyse sizede sadece derdimi anlatmak istedim içimde tutmaktan iyidir bi çözüm önerisine ihtiyacım yok zaten reglim birazda onun duygusallığı var salak gibi ağlıyorum işte neyse sağlıcakla kalın..
Küçük göğüs sorunu :(
deleted_13428 seninle aynı psikolojideydim evlendikten tam 5 sene boyunca bu psikoloji beni yedi bitirdi . Benim de göğüslerim aynı seninki gibi . Hatta patavatsız görümcem bile senin göğsün küçük gelinlik bile güzel durmaz, senin göğsün küçük süt gelmez vs vs sürekli laf söyleyip moralimi bozuyordu . Tabii ondan fazla emzirdim orası muamma :) ama insanda hep özgüven kırıklığı olarak kalıyor bu küçük göğüs , aynı senin gibi bende eşimin beğenmediğini düşünüyorum . Çünkü bu bir gerçek ki erkeklerin büyük çoğunluğu büyük ve dolgun meme hastasıdır . Meme onlar için cinsellikte çok önemli bir obje 🤷🏻♀️ en sonunda psikolojim yıpranmaya başladığı için artık bu durumu takmama kararı verdim. Yani biz de böyleyiz kuzum Allah böyle yaratmış napalim ? Çok büyük meme isteyen kocalar da 20-30 bin lirayı versin seve seve gider yaptırırız . Veremiyorlarsa da sanslarina kussunler onlar çok mu mükemmel sanki her insanın bir kusuru vardır ki bence bu bir kusur olarak görülemez bunlar da bizi biz yapan şeyler . Sen kendini böyle sev ya da eşin karsilayabilecekse ücretini silikon taktırmak istiyorum ben diye soyle. Ama bazı erkekleri doyurmak mümkün değildir bunu da unutma . Memeni yaptırırsın bu sefer buyuk kalcali kız videolarini izler . Yani tamamen onlarin hayalindeki kadın olmayı hedeflersek yandık , yapilmadik yerimiz kalmaz. Önemli olan bizi biz olarak kabul etmeleri , öyle sevmeleri .
- Düzenlendi
deleted_13428 çözüm önerisi istememişsin aslında yazmaya da niyetim yoktu ama daha bu sabah uzun zamandır görmediğim bir arkadaşımın meme kanserinden sol göğsünü aldığını ve lenflere doğru ilerlediği için haftaya da sağ göğsünün alınacağını öğrendim bunları sana bak senin derdin bu ama birde hayatın bu tarafı var tavsiyesi vermek için yazmıyorum çünkü herkesin derdi kendine ağır seni çok iyi anlıyorum fakat kendi kendini doldurma eminim ki eşinin dediği gibi seni bu halinle seviyor ve beğeniyor çünkü erkekler istemedikleri hiç bir şeyde içtenlikle bir yalan söyleyip aynı yalanı tekrar edemezler kendini boşuna üzdüğüne değmez unutma ki bu hayatta bir tane daha senden yok diğer türlü de nasıl mutlu olacaksan öyle yap artık herkes istediği bir beden şekline estetik ameliyatla direk geçiş yapıyor
Okyanusunkalbi Teşekkür ediyorum haklısın❤️
taricat Çok haklısın. Ben şimdiye kadar zaten göğüslerimi seviyordum onları bu şekilde kabul etmiştim eşimin desteğiyle tabii. Ama bana senin göğüslerin küçükte olsa çok güzel diyip başka kadınların göğüslerinin videolarını izlemesi çok incitici. Ama haklısın kendimi bunun için yıpratmicam Allaha da isyan etmicem beni yaradan böyle yaratmış yapacak bişey yok. Teşekkürler 🙏🏻
deleted_13428 rica ederim canım benim ❤️
deleted_13428 inan bende aynı senin gibiyim ki bir de emziriyorum sözde emzirirken büyür derler yok yani 75 bile dolmuyor doğru düzgün benim eşim de ben memnunum şikayetim yok vs diyor ve ben şöyle düşünüyorum bu adam beni tanıdığında da böyleydim yani beni böyle gördü beğendi sevdi şimdi niye sevmesin ki 2 doğum yaptım 45 kiloyum ve hep böyleydim inan kilomu da çok takıyorum keşke daha güzel bi fiziğim olsaydı diyorum ama onlar bizi böyle sevdiler görerek bilerek evlendiler sonuçta evet eşinin izlemesi üzücü bir durum ama erkeklerin geneli bakmadan durmuyor ne yazık ki bence hiç takma kafana sevgisinden eminsen böyle şeyler için hiç üzme kendini
Polyanne Bende 45 kiloyum göğüslerimi taktığım kadar kilomuda kafama takıyorum evet ama dediğin gibi eşim beni tanıdığı günden beri hala aynı kilodayım ve beni böyle sevdi böyle kabul etti. Bende kendimi böyle kabul ederek sevmeye devam edicem 🙏🏻
deleted_13428 ya gerçekten aklı basinda olup tiktok kullanan var mi?
deleted_13428 bende 75 takıyorum armut gözüne önüne al aynı öyle cücük memeliyim zengin olursam ilk işim meme
deleted_13428 bende destekli 75 takiyordum dogumdan sonra destekli 80 beden oluyor ama 85 aliyorum goguslerim dolgun dursun diye. Bende eşim için değil ama sordugumda begeniyorum gayet guzel demişti. Kendim icin estetik düşünmüyor değilim söyle 90-95 dik dik hahaha aynanın karşısından kendimi alamazdim herhalde. Erkekler malesef önüne gelince bakar gecerler hic oraya takilma. Tiktok kullanmasi seni rahatsiz ediyorsa kapattir yada ortaj kullanin. Bizim sahsen instagram hesabimiz ortak gerci yapcak olan adam her turlu yapar ama bize bisey yapamazlar kendilerine yaparlar takilma bence
Betybety bizimde her sosyal medya hesabımız ortak tiktokta öyle ama ben izlemiyorum video yapmak için falan kullanıyorum. O da sıkıldıkça videolara bakıyordu. Bunu gördükten sonra zaten tamamen kapatıcam içim hiç rahat etmicek çünkü
deleted_13428 esim icin degilde ben kendim biraz buyuk dolgun göğüs seviyorum. 85 i tam dolmuyor benimde . Birde iki cocuk emzirdikten sonra fos oldular özgüven falan kalmadi . Bende takiyorum sizin gibi. Kekse kolay bir çözümü olsaydı
deleted_13428 zayıf mısın canım
deleted_13428 herseyiniz çok güzel olsa da kadın vücudu dikkat çekici . Mesela benim popoma bayılır ama başkalarına da bakar yani bu sizin eksikliginiz değil hiç öyle dusunmeyin
deleted_13428 hamile kalin gogusleriniz buyucek ztn
Kirpapatyasii Keşke ya :(( estetik falanda yaptırmak istemiyorum doğal olsunlar ama güzel olsunlar istiyordum oda imkansız zaten. Napalım Allah böyle yaratmış diyip kaderimize boyun eğelim🤷🏼♀️