deleted_13428 bende destekli 75 takiyordum dogumdan sonra destekli 80 beden oluyor ama 85 aliyorum goguslerim dolgun dursun diye. Bende eşim için değil ama sordugumda begeniyorum gayet guzel demişti. Kendim icin estetik düşünmüyor değilim söyle 90-95 dik dik hahaha aynanın karşısından kendimi alamazdim herhalde. Erkekler malesef önüne gelince bakar gecerler hic oraya takilma. Tiktok kullanmasi seni rahatsiz ediyorsa kapattir yada ortaj kullanin. Bizim sahsen instagram hesabimiz ortak gerci yapcak olan adam her turlu yapar ama bize bisey yapamazlar kendilerine yaparlar takilma bence
Küçük göğüs sorunu :(
Betybety bizimde her sosyal medya hesabımız ortak tiktokta öyle ama ben izlemiyorum video yapmak için falan kullanıyorum. O da sıkıldıkça videolara bakıyordu. Bunu gördükten sonra zaten tamamen kapatıcam içim hiç rahat etmicek çünkü
deleted_13428 esim icin degilde ben kendim biraz buyuk dolgun göğüs seviyorum. 85 i tam dolmuyor benimde . Birde iki cocuk emzirdikten sonra fos oldular özgüven falan kalmadi . Bende takiyorum sizin gibi. Kekse kolay bir çözümü olsaydı
deleted_13428 zayıf mısın canım
deleted_13428 herseyiniz çok güzel olsa da kadın vücudu dikkat çekici . Mesela benim popoma bayılır ama başkalarına da bakar yani bu sizin eksikliginiz değil hiç öyle dusunmeyin
deleted_13428 hamile kalin gogusleriniz buyucek ztn
Kirpapatyasii Keşke ya :(( estetik falanda yaptırmak istemiyorum doğal olsunlar ama güzel olsunlar istiyordum oda imkansız zaten. Napalım Allah böyle yaratmış diyip kaderimize boyun eğelim🤷🏼♀️
Popy_ 45 kiloyum :( Zayıf olduğum için küçük göğüslerim var büyük ihtimal ama kiloda alamıyorum onuda çok denedim. Özgüven eksikliği yaşıyorum vücudumu hiç beğenmiyorum keşke güzel bi fiziğim olsaydı
Seda06 Umarım öyledir ya😔
eserekli_kiz1 Herkes öyle söylüyor ama sütten kesildikten sonra tekrar eski haline dönüyormuş bilemiyorum ne kadar doğru🤷🏼♀️
Katty Yok 90-95 olmasın zaten 😂 85 olsun isterdim ama destekli 75 i bile dolduramıyor olmaları çok üzüyor beni😔
deleted_13428 4 aylik bebegm var 2ay emzirebildim sutum yok ama hala ayn8 goguslerim
deleted_13428 kilo aldıkça onlarda büyür büyük ihtimalle bi dahiliye ye gidip kan değerlerine baktır istersen
deleted_13428 kilo almayı denesen balık yağı işe yarıyor kilo alırsan belkı onlarda büyür .. benımki de 90 beden bende kucuk olsun isterdim ……. Ah ah bende kucuk olmadığı ıcın üzülüyorum
deleted_13428 boşver aşkım ya İnan 85 takıyorum emziriyorum sallandılar aşağı . küçük olduğu için hiç bir zaman sarkmayacak iyi tarafından bak
deleted_13428 herkesın derdı farklı benm goguslerım bekarken zaten buyuktu ıkıncı dogumumu yaptım ve kocakarı gbı oldu ıyıce nefret edıyorum resmen daha 30 olmadan memelerım cocugun kafasından buyuk esımde memnun degıl ben zaten degılm küçültmek ıstıyorm 30 bını gozden cıkarmak gerekıyo aldıgım elbısler alttan oluyo memelerden kapnmıyo o kadar kotu bır goruntukı emin ol küçük olmasını tercıh ederdım. Büyük basın derdı buyuk oluyo maleseff
Yorgunannee Meme küçültme ameliyatını devlet hastaneleri ucretsiz yapiyo