• Öneri
  • SARI MI BEYAZ MI LED IŞIK💡

Kızlar biz ev yaptırıyoruz asma tavan için kararsız kaldık önerilerinizi alabilir miyim sarı mı daha iyi olur beyaz mı

PiTi sarı bizim bilmiyorum 4 yıl olcak beyaz sevmiyoruz birtek banyo ışığı beyaz 😚

• PiTi bunu yanıtladı.
    • PiTi bunu beğendi.

PiTi sarı bence daha güzel ama ben her şeyin kendi rengini görmek istedigimden beyaz yaptırırdım galiba çünkü her şeyin rengi farkl8lasiyor gibi geliyor bana sarı ışıkta sende buna göre düşünebilirsin belki

• PiTi bunu yanıtladı.
      • PiTi bunu beğendi.

PiTi Biz genelde avizede beyaz kullanıyoruz spotların hepsi sarı ışık.Beyaz ışığı neredeyse hiç açmam, sarı ışıklar karanlıkta çok hoş duruyor ya

• PiTi bunu yanıtladı.
        • PiTi bunu beğendi.

PiTi bizim gün batımı ve çok memnunuz sarı gibi yanii çok Los ortam oluyor 🤍

• PiTi bunu yanıtladı.
          • PiTi bunu beğendi.

PiTi beyaz hariç her renk güzel olur bence. Özellikle ben mavi led ışıgı cok seviyorum. Eski evimdeki led ışık rengarenkti ,kumandasiyla rengini degiştiriyordum. Eğer sadece bize bu iki seçeneği soruyorsan sarı bence de 😊

• PiTi bunu yanıtladı.
            • PiTi bunu beğendi.

PiTi bizimki Beyaz duvardaki boya kusurlarını çok gösteriyor sarı sevmediğim için beyaz yaptım ama pişman oldum gibi bişey oldu aslında seviyorum ama bi tek kusurları göstermedi sıkıntı

• PiTi bunu yanıtladı.
              • PiTi bunu beğendi.

PiTi Kesinlikle sarı ısık aşırı iyi beyaz ışık insanı yoruyor ya

• PiTi bunu yanıtladı.
                • PiTi bunu beğendi.

PiTi Sarı ısık icimi karartıyor evi kasvetli gosteriyor bence.Ben oyuzden lambalarımı beyaz kullanıyorum ışıl ısıl oluyor yakınca ferah yani bence beyaz yaptır

PiTi ya benim evin hepsi farklı farklı. Yatakodası kırmızı oturma odası mavi mutfak gün batımı. En sevdiğim mutfak . Gün batımı güzel oluyor. Spotlar ve avize ışığı beyaz.

• PiTi bunu yanıtladı.
                    • PiTi bunu beğendi.

Yusra ya şu an ki oturduğum evde sarı ışık kullanıyorum (avizelerde) ama kendi evimiz olacağı biraz kararsız kaldım

Goat yaa biz de sarı ışık kullanıyoruz acaba o sarı LED ışıklar sarı garip mi olur

• Goat bunu yanıtladı.

Sedaa ayyy mavi nasıl olur acaba 🤪 neyse ben sarı ve beyaz soruyum 🙈🤣 sarı evet böyle bi sıcak gibi geliyor insana

Bizimki beyaz ve çok memnunum. Sarı ışık gece lambası gibi duruyor bana göre🤷🏼‍♀️

Eskobar ayyy o kusurlar da insanı sinir eder şimdi yaa 🙄

Lilik yaa evet beyaz ışık ofis ortamı yaratıyor sanki ama bu sefer de sarı ışık çok mu bizi uyku halinde bırakır diye düşünüyorum